Momenteel jij en 67 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds


Beat the Odds is een onderdeel op Sporttribune.nl waar we nader kijken naar interessante sportwedstrijden en de beschikbare weddenschappen hiervoor. Bookmakers bieden op de meest uiteenlopende wedstrijden sportweddenschappen aan en hier zitten soms hele interessante ‘kansjes’ tussen met hoog potentieel als winkans. Samen met onze lezers nemen we in Beat the Odds dit soort weddenschappen en kansen door om een geslaagde weddenschap af te kunnen sluiten. Beat the Odds wordt in samenwerking in sommige gevallen met actuele data en statistieken van VoetbalGokken Nederland aangeboden. 

Wedden én winnen is topsport

Een geslaagde weddenschap plaatsen is niet de makkelijkste klus om te klaren. Je weet immers nooit van te voren hoe een wedstrijd zal verlopen en of het team naar jouw keuze het verwachte en gewenste resultaat zal behalen. Met Beat the Odds proberen we aan de hand van statistieken en sportkennis een zo weloverwogen inschatting te maken. Wij kijken bij iedere sportwedstrijd die wij belichten in Beat the Odds naar de vele verschillen tussen beide ploegen, terugkerende resultaten vanuit het verleden over meerdere wedstrijden genomen, kritische analyses naar terugkerende regelmatigheden in statistieken en uitkomsten. We zien maar al te vaak dat juist deze analyses het extraatje bieden bij het plaatsen van een succesvolle weddenschap. Uiteraard blijft het gokken en staat op voorhand de uitkomst nooit definitief vast. Beat the Odds biedt dan ook een extra tool om je weddenschap ‘nog’ beter te kunnen staven en biedt nooit garanties.

Beat the Odds biedt alleen tips van 100% legale Nederlandse wedkantoren

Het is belangrijk en verstandig om bij een Nederlandse partij je weddenschappen te plaatsen. Op deze manier ben je beschermt door de Nederlandse Kansspelautoriteit en speel je safe onder veilig toezicht van de Nederlandse overheid. Beat the Odds is hier erg op gesteld en belicht dan ook alleen sportweddenschappen en de mogelijke kansen op weddenschappen bij Nederlandse bookmakers waar men kan gokken. Op deze manier kunnen wij vanuit Sporttribune.nl achter onze wedtips staan en voorkomen we eventuele narigheid bij een onbetrouwbare buitenlandse partij. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer een bookmaker jou zuur verdiende centen en mooi gewonnen geldbedragen niet uitbetaald. Dat willen we voorkomen en daarom alleen 100% Nederlandse wedkantoren op Sporttribune!

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie