Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Ajax is de absolute favoriet tegen Feyenoord

Ajax is de absolute favoriet tegen Feyenoord

Ajax reist als kersverse kampioen aanstaande zondag af naar De Kuip voor de clash tegen Feyenoord. Ondertussen probeert Feyenoord zich te herpakken van de laatst geleden nederlaag tegen ADO Den Haag en in eigen huis goed voor de dag te komen tegen de Amsterdammers. Kampioenen Ajax heeft het meeste aantal doelpunten gescoord van alle teams in de Nederlandse topvlucht, 93, terwijl geen enkele andere ploeg in de Eredivisie tot de 70-doelpunten wist te raken. Daarbij heeft Ajax ook ook het minste weggegeven aan tegendoelpunten.

Feyenoord pakt moeizaam punten

Feyenoord maakt een moeizaam geheel door en laat opvallend veel punten liggen in de competitie. De Rotterdammers hebben ook eerder dit seizoen geen succes weten te boeken tegenover Ajax. Het krachtverschil tussen de twee topploegen lijkt voor aanvang van de wedstrijd al overduidelijk.

Toto betslip

Een aantal feitjes voor Feyenoord vs Ajax:

  • Ajax wist in 7 van de 8 laatst gespeelde duels te winnen;
  • In 5 duels van de laatste 6 wist Ajax hun doel schoon te houden;
  • Feyenoord was puntloos in 8 van de laatste 11 wedstrijden in de Eredivisie
  • De bezoekers hadden twee of meer doelpunten gescoord in 14 van de afgelopen 19 ontmoetingen in de Kuip.

Verwachtingen voor Feyenoord vs Ajax

Feyenoord wist in de laatste elf duels tot 8 keer toe geen punten te behalen in de Eredivisie. Dat het niet goed draait bij Feyenoord was ook op te merken in twee van de drie eerdere thuiswedstrijden.

Ajax draait daarintegen wel goed en ongeslagen in 30 van hun laatste 31 Eredivisie wedstrijden. De enige nederlaag tijdens deze reeks was de Europa League die werd verloren tegen AS Roma. Hierbij valt ook op dat Ajax in die tijd ook 18 overwinningen had behaald uit 19 wedstrijden.

In het geheel gekeken naar de statistieken kunnen we niet anders concluderen dat Ajax zondag als de verwachte winnaar van het veld afstapt. Een doelpuntrijk duel kan ook zeker tot de kanshebbers worden berekent en bij een weddenschap als optie worden meegenomen. Bij 4 of meer doelpunten verdubbel je jouw inzet met X 2.00 bij TOTO.

Wil je binnenlopen met een weddenschap voorspel je bij TOTO dat Dusan Tadic twee of meer doelpunten maakt tijdens de klassieker. Dit levert je X 8.50 je inzet op.

TOTO PRICE BOOSTS

Ajax wint wedstrijd, maar Feyenoord maakt eerste doelpunt WAS 8.00 NU X 9.00

Feyenoord komt op voorsprong na exact 10 min. WAS 9.00 NU X 10.00

Ajax wint de Klassieker met 3-0 WAS 11.50 NU X 13.00

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie