Momenteel jij en 103 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Champions League finale Manchester City – Inter Milaan

Beat the Odds: Champions League finale Manchester City – Inter Milaan

De UEFA Champions League finale 2023 gaat dit jaar tussen Manchester City en Inter Milaan. De online bookmakers hebben City uitgeroepen tot favoriet en dat betekent dat winst van Inter Milaan het meeste oplevert bij de wedkantoren. Welke deals en quoteringen vallen er momenteel te scoren? Sporttribune maakte een overzicht in Beat the Odds!

Speltypen UEFA Champions League finale

Voetbalgokkers die hun voetbalkennis en passie willen gebruiken bij het voorspellen van Manchester City – Inter Milaan hebben hiervoor diverse opties. Van voorspellen in de pre-wedstrijd fase tot het live gokken op tussenstanden, statistieken en doelpuntenmakers.

Sporttribune.nl zocht voor de bezoekers van ons virtuele voetbalstadion de hoogste UEFA Champions League odds op voor de mensen die zaterdag die finale in het Atatürk Olympic Stadium nog spannender willen maken door een online voorspelling te plaatsen.

Hoogste odds

De hoogste uitbetalingen worden verricht als er gespeeld wordt op een overwinning voor Inter Milaan. Als de Serie A formatie met Denzel Dumfries en Stefan de Vrij in de wedstrijdselectie deze finale wint, dan wordt er in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 7,00 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Nog hogere odds zien we bij het speltype correcte score. Als het bijvoorbeeld 3-0 voor Manchester City wordt en er wordt ingezet op deze uitslag, dan komen de bookmakers over de brug met een maximale winstbonus van 9,00 keer de inleg. Eindigt het in 2-2 dan lopen de quoteringen zelfs op naar x14,00!

Alle deals en odds bekijken? Ga naar Voetbalgokken.nl en ontdek alle actuele quoteringen voor de UEFA Champions League finale Manchester City – Inter Milaan.

Players specials: Haaland scoort!?

Naast het gokken op de uitslag kan je ook voorspellen wie er gaat scoren in deze finale. Zo is een doelpunt van Erling Haaland (Manchester City) uit een assist van ploeggenoot Kevin de Bruyne tot maximaal x3,00 de inleg waard.

Scoort Haaland in de eerste tien minuten? Dan ontvangen Voetbalgokkers die hierop hun geld hebben gezet tot maximaal 10,00 keer het speelbedrag.

Denzel Dumfries (Inter Milaan): “Genoten tijdens The Road to final”

Ook op goals van Inter Milaan kan ingezet worden. Zo is een treffer van Lisandro Martinez uit een assist van Denzel Dumfries tot maximaal 35,00 keer het ingezette gokbedrag waard bij de Nederlandse Sportsbooks die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in ons land.

Ook wedden op een goal van Romelu Lukaku is mogelijk. Lukt het de Belgische ploeggenoot van Dumfries en Stefan de Vrij om in deze UEFA Champions League finale 2022 – 2023 met de linkervoet de doelman van City te passeren? Dan zorgt dat voor een maximale bookmakersbonus van 8,00 het hoogte van het geplaatste wedbedrag.

Wanneer is de UEFA Champions League finale Manchester City – Inter Milaan

De finale Manchester City – Inter Milaan wordt op zaterdag 10 juni gespeeld en begint om 21:00 uur. Alle voorspellingen uit de pre-wedstrijd fase moeten voor dat tijdstip binnen zijn bij de bookmakers én volledig verwerkt zijn door de bookies.

Voorspellingen die bij de aftrap nog niet in het systeem zitten, tellen mee als live weddenschap. Zet dus op tijd in en vergelijk nu alvast de beste odds en deals voor Manchester City – Inter Milaan op Voetbalgokken.nl: het Nederlandse bookmaker vergelijken platform!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie