Momenteel jij en 75 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Is Cody Gakpo weer trefzeker voor PSV?

Beat the Odds: Is Cody Gakpo weer trefzeker voor PSV?
Poll

Wint PSV van Maccabi Tel Aviv?

58%
15%
8%
19%

PSV aanvaller Cody Gakpo is één van de sleutelspelers als donderdag PSV en Maccabi Tel Aviv aan hun heenwedstrijd in de play-offs van de Europe Conference League beginnen. Gakpo heeft zich afgelopen tijd stormachtig ontwikkeld waardoor grote clubs als Bayern München en Manchester City achter hem aan zitten. Afgelopen weekend gooide Gakpo het duel Vitesse – PSV op slot door de 0-3 te maken. Kan hij dit tegen Maccabi Tel Aviv weer? Beat the Odds en zet in op een scorende Cody Gakpo!

Scorecast Cody Gakpo

Bookmaker BetCity heeft voor PSV – Maccabi Tel Aviv een speciale scorecast samengesteld. Inzetten op Cody Gakpo zorgt voor hoge odds bij de bookmakers. Is Gakpo verantwoordelijk voor de 1-0, dan wordt voetbalgokkers die daarop hebben ingezet beloond met een maximale bookmakersbonus van x23,00 keer hun inleg!

Scoort de PSV aanvaller de 2-0, dan keert de Nederlandse online bookmaker BetCity maximaal x13,00 hun ingelegde speelbedrag uit. Bij een 3-0 van de voet van Gakpo loopt de maximale winstbonus weer op naar x18,00.

Doelpuntenmaker Cody Gakpo

Voetbalgokkers die zeker weten dat Gakpo donderdagavond het net achter de Maccabi Tel Aviv doelman weet te vinden, maar niet zeker zijn of dit de eerste, tweede, derde of laatste goal is, kunnen ook kiezen voor het speltype doelpuntenmaker. Bij BetCity staat voor een doelpunt van Gakpo in deze Conference League heenwedstrijd een odd van maximaal x2,20.

Ook Eran Zahavi, Noni Madueke en Joey Veerman zijn interessant

Om de odds te verslaan, is het niet noodzakelijk op om Gakpo te spelen. Er zijn ook fraaie odds als je kiest voor een andere speler van PSV. Bijzonder Eran Zahavi die tegen Vitesse de 0-1 maakte. Scoort Zahavi de eerste goal tegen Maccabi Tel Aviv, dan is dat in het speltype doelpuntenmaker maximaal x4,10 keer je inleg waard. Voor een doelpunt van Noni Madueke wordt maximaal x2,35 keer het speelbedrag uitbetaald.

Beat the odds deadline

De speltypes en quoteringen zijn enkel in de pre-wedstrijd fase geldig. Het duel PSV Eindhoven – Maccabi Tel Aviv begint op donderdag 17 februari 2022 als op 18:45 uur, dus weddenschappen moeten voor dat tijdstip bij bookmaker binnen zijn. PSV trainer Roger Schmidt heeft er in ieder geval vertrouwen in.

Roger Schmidt (trainer PSV): “Maccabi Tel Aviv is een dapper en fysiek sterk team. We moeten ons dus opmaken voor twee zware wedstrijden.”

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie