Momenteel jij en 67 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the odds: scoor de winnende deal bij Ajax – Benfica!

Beat the odds: scoor de winnende deal bij Ajax – Benfica!

Ajax speelt komende dinsdag de return in de achtste finales van de UEFA Champions League. Tegenstander is het Portugese Benfica. Bij de bookmakers is iedereen ervan overtuigd dat Ajax gaat winnen. Ben jij dat ook, maar ben op je zoek naar de hoogste bonussen voor een weddenschap op Ajax? Sporttribune helpt je een handje: Beat the Odds en check onderstaande opties.

Wedden via het 1X2 spelsysteem

De traditionele weddenschappen worden geplaatst via het 1X2 spelsysteem. De 1 vul je in voor een zege van de thuisploeg, Ajax dus. Een X als je denkt dat het een gelijkspel wordt en dus verlenging. En een 2 vink je aan als je gokt op winst voor Benfica.

Dit systeem is gemakkelijk, transparant en biedt je 33 procent kans om te winnen. Bij het wedden op favoriet Ajax liggen de beloningen echter laag. De maximale uitkering is dan x1,42 keer het ingelegde speelbedrag.

Beat the Odds: Correcte Score

Een hogere bookmakersbonus kan je scoren door niet de winnaar aan te wijzen, maar door de uitslag te voorspellen. Een correcte uitslag levert een stuk meer op dan een winnende deal in het 1X2 spelsysteem. Speel je bij bijvoorbeeld BetCity op 2-0 voor Ajax, dan levert dat in de pre-wedstrijd fase x9,00 je inleg op.

Beat the Odds: Aantal doelpunten

Bij Bet365 kan je ook lekkere odds scoren als je een correcte voorspelling plaatst. Denk jij dat Ajax wint en meer dan 3,5 doelpunten maakt? Dan scoor je bij deze online bookmakers maar liefst: x2,05 keer je inleg. Een ruime verdubbeling van het ingelegde speelbedrag dus!

Kies je voor een lager aantal Ajax-goals in dit duel, dan zakken de odds maar stijgen de winstkansen. Bij een keuze voor een hoger aantal treffers is dat precies andersom: hogere odds, lagere kans op een winnende voorspelling.

Beat the Odds: Match specials

Ook zijn er bij Ajax – Benfica tal van match specials die interessant kunnen zijn. Zo heeft Bet365 de verhoogde winkans, kan je bij TOTO inzetten op de doelpuntenmakers en heeft BetCity een speciale Sebastian Haller weddenschap. Bij al deze spelopties zijn de odds hoger dan in het 1X2 spelsysteem. De kans dat je raak schiet, ligt weliswaar lager, maar echte gokkers en high-rollers vinden dat juist een mooie uitdaging. Waar ga jij voor bij Ajax – Benfica? Beat the Odds en check voetbalgokken.nl voor alle actuele bookmakersdeals of scoor de hoogste odds via Wedden op Sport.nl!

Voordat je dit doet: geniet nog een keer van de heenwedstrijd in Lissabon waarin er maar liefst vier keer gescoord werd. Die prachtige 2-2 krijgt dinsdag in Amsterdam een vervolg. Sporttribune kijkt nog even terug op Benfica – Ajax om alvast in de stemming te komen!

Speel nu bij BetCity en ontvang een โ‚ฌ20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust ยฉ Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie