Momenteel jij en 69 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the odds: voorspel de doelpuntenmakers bij topper PSV – AZ

Beat the odds: voorspel de doelpuntenmakers bij topper PSV – AZ

Zaterdagavond staat in de 21e speelronde van de Eredivisie de topper PSV – AZ op het programma. Voetbalpunters die slim inzetten kiezen bij deze wedstrijd niet voor het spelen op de winnaar of einduitslag, maar voorspellen wie er gaan scoren. De bookmakers hebben hier namelijk zeer hoge pre-wedstrijd quoteringen voor klaarstaan! Beat the odds met Sporttribune.nl!

Feiten en cijfers: PSV – AZ

PSV begint deze topper als nummer twee. De Eindhovenaren hebben 46 punten na twintig competitiewedstrijden. AZ staat vijfde en heeft na evenveel speelronden 36 punten.

Topscoorders aan Eindhovense zijde zijn Cody Gakpo en Yorbe Vertessen. Beiden scoorden dit seizoen al zes keer. Aan Alkmaarse kant is Jesper Karlsson de goaltjesdief van dienst. Hij wist dit seizoen al zeven keer het net te vinden.

Jesper Karlsson (AZ Alkmaar): “Ik speel op mijn intuΓ―tie, ik denk niet te veel na. Ik ben wel veranderd, toen ik jong was, was ik een grote trukendoos. Je zou me niet herkennen. Het maakte me niet uit als het mislukte. Ik wilde dingen doen die opvallen. Maar het draait om rendement.”

Match specials PSV – AZ

Voorspellen wie er zaterdagavond gaan scoren is bij de wedstrijd PSV – AZ wel heel aantrekkelijk gemaakt. Zo pak bij een doelpunt van Eran Zahavi je al x4,80 keer je inleg als hij PSV spits een goal scoort.

Denk jij dat AZ spits Vangelis Pavlidis gaat scoren in Eindhoven? Dan is een voorspelling in de pre-fase goed voor een maximale uitkering van x9,50. Weet AZ topscoorder Karlsson de PSV doelman te verschalken? Dan lopen de maximale uitbetalingen zelfs op naar x10,50 keer je inleg!

Nog een leuke weddenschap: scoort verdediger Philippe Max in de topper PSV – AZ? Dan wordt er aan voetbalgokkers die zijn naam speelde als doelpuntenmaker een maximale bookmakersbonus van x13,00 (!) het speelbedrag uitbetaald! En dat Max kan scoren zie je in deze video die PSV vandaag online heeft gezet onder de noemer: Max Power!

Jordy Clasie: “Tegen PSV weer laten zien”

Als je dan toch graag op de verrassing speelt, dan is een voorspelling dat Jordy Clasie zaterdagavond het net vind ook een zeer interessante optie. De AZ middenvelder is in de pre-wedstrijd fase maar liefst x23,00 het wedbedrag waard! EΓ©n ding is zeker: Clasie is er helemaal klaar voor. Op de AZ website blikt het samen met trainer Pascal Jansen vooruit op de clash tegen PSV.

Voetbalgokken

Een uitgebreide voorbeschouwing op PSV Eindhoven – AZ Alkmaar en een analyse van de pre-wedstrijd odds lees je op voetbalgokken.nl. Vergelijk de bookmakers, zet in en Beat the Odds!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Β© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie