Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: is Super Cyriel Dessers weer goud waard voor Feyenoord?

Beat the Odds: is Super Cyriel Dessers weer goud waard voor Feyenoord?

Feyenoord speelt in de halve finale van de Conference League een thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille. In deze heenwedstrijd hopen de Rotterdammers een goede uitgangspositie te verkrijgen voor de return in Frankrijk en daarmee een finaleplaats af te dwingen. Gaat de Belgische spits Cyriel Dessers net als in de kwartfinale weer goud waard zijn voor Feyenoord? Beat the Odds bij Sporttribune en scoor bij Feyenoord – Olympique Marseille!

Super Cyriel Dessers

Cyriel Dessers scoorde dit seizoen al veel belangrijke goals voor Feyenoord, vaak als invaller. Ook in de heenwedstrijd van de kwartfinale in de Conference League begon Dessers op de bank. Na het uitvallen van Bryan Linssen kreeg de goaltjesdief in Rotterdamse dienst alsnog de kans zijn kwaliteiten te tonen. Dessers had daar weinig tijd voor nodig: al binnen een paar minuten gaf hij een assist op Senesi die daardoor de 2-2 kon maken.

Slavia Praag – Feyenoord

Ook in de return was Dessers, die nu wel vanaf de aftrap mocht beginnen belangerijk, al na 2 minuten lag de bal in het mandje achter de doelman van tegenstander Slavia Praag: 0-1. Toen de Belg in de tweede helft opnieuw scoorde (1-2) kwam een halve finaleplaats voor Feyenoord wel heel dichtbij. De 1-3 van Sinisterra maakte aan alle twijfel een einde, maar Feyenoord had niet zover kunnen komen zonder Cyriel Dessers!

Beat the Odds bij Feyenoord en Cyriel Dessers

Bij diverse bookmakers kan je flink scoren met een weddenschap op goudhaantje Cyriel Dessers of Feyenoord. De Rotterdamse ploeg is als enige Nederlandse club nog actief in Europa en neemt het in de halve finale van de Conference League op tegen het Franse Marseille. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity de Odds van winst van Feyenoord flink geboost naar maar liefst 30 keer je inzet!

Bij TOTO.nl komt de naam Dessers ook veelvuldig voor in Player Specials. Zo pak je maximaal x4,25 keer je inzet als Dessers scoort met zijn rechtervoet en maar liefst x7,75 het speelbedrag als hij scoort met zijn linkervoet. Een goal van Dessers, op welke manier dan ook, in combinatie met winst voor Feyenoord en een doelpunt van Marseille zorgt bij TOTO Sport voor maximale odd van x6,60.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie