Momenteel jij en 81 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Eredivisie deals!

Beat the Odds: Eredivisie deals!

In speelronde twaalf van de Nederlandse Eredivisie zijn Ajax en Feyenoord vrij. Maak PSV, AZ en FC Twente komen bijvoorbeeld wel in actie. Voldoende mooie duels dus om een gokje te wagen op de uitslag, statistieken of tussenstanden. Sporttribune.nl zocht de beste Eredivisie deals op in Beat the Odds!

Eredivisie deals zaterdag 29 oktober

Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard is een wedstrijd waarbij je niet direct verwacht dat er één van de ploegen in de top van het klassement staat. Toch is Sparta momenteel ‘gewoon’ zesde in de Nederlandse competitie. Voetbalgokken.nl heeft de beste Eredivisie deals voor Sparta – Fortuna. In Best the Odds de hoogste pre-wedstrijd odds.

Winst voor Sparta

BetCity betaalt het hoogste bedrag uit als je een winnende gok maakt op winst voor Sparta. De maximale bookmakersbonus staat daar op 1,95 keer je inleg.

Gelijkspel of winst Fortuna

Bet365 heeft de beste Eredivisie deal als je op een gelijkspel speelt. Zij betalen maximaal 3,80 keer je speelbedrag uit. Bij een gok op een winnend Fortuna kan je het beste bij Unibet.nl spelen. Dan vang je 3,95 als je met succes gokt op een overwinning voor de club uit Sittard.

Eredivisie deals zondag 30 oktober

De wedstrijd PSV – NEC is de meest in het oog springende van zondag 30 oktober 2022. De Eindhovenaren wonnen donderdag met 2-0 van Arsenal en is zijn mede hierdoor torenhoog favoriet. In Beat the Odds de beste quoteringen via bookmakers vergelijkingssite Voetbalgokken.nl.

Wedden op PSV levert het meeste op als je speelt via BetCity. De Nederlandse bookmaker betaalt bij een Eindhovense overwinning maar liefst 1,23 keer je inleg uit en dat is de hoogste odd van alle wedkantoren! En dat komt natuurlijk omdat PSV de favoriet is.

Bij een gelijkspel kan je bij Bet365 een hoge bonus scoren: 7,00, maar de hoogste beloningen hangen vast aan een winnende weddenschap op een winnend NEC Nijmegen. Voetbalgokkers kunnen daar volgens de vergelijkingswebsite maximaal 12,50 keer hun inleg winnen. Ze weddenschap moet dan geplaatst worden bij Unibet.nl.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Β© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie