Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Hoe verdien jij aan winst van Max Verstappen in de GP Bahrein?

Beat the Odds: Hoe verdien jij aan winst van Max Verstappen in de GP Bahrein?
Poll

Wint Max Verstappen de GP Bahrein 2022

100%
0%

Op zondag 20 maart begint het Formule 1 seizoen met de GP Bahrein 2022. Volgens de bookmakers is Max Verstappen de grootste kanshebber op winst, met vlak daarachter zijn eeuwige rivaal Lewis Hamilton. Wil jij ook een gokje wagen op Verstappen en daar een leuke bonus mee scoren? Beat the odds en check de spelopties die Sporttribune heeft opgezocht.

GP Bahrein winnaar

Het eerste speltype is het voorspellen van de GP Bahrein winnaar. Dat lijkt een simpele optie, maar vergeet niet dat je ook hier meerdere mogelijkheden hebt. Je kan dit doen via een weddenschap voorafgaand aan de race (pre-race) of juist tijdens de race (live betting). Daarnaast beperk je jezelf in de winstkansen, want er is maar één kans dat je wint: namelijk als de door jou doorgegeven winnaar als eerste finisht.

GP Bahrein 2022 podium

Een tweede optie is het podium voorspellen. Welke drie coureurs komen er op het eindpodium terecht als zondagmiddag de champagne kurken voor het eerst race van dit seizoen van de flessen knallen? Er zijn weddenschappen waarbij je de volgorde van het podium voorspelt, maar je kan ook kiezen om drie namen door te geven. Als die drie, in welke volgorde dan ook, op het podium staan dan verdien jij een leuk zakcentje.

Pole position

Durf jij het niet aan Max Verstappen als winnaar aan te wijzen, maar denk jij wel dat onze landgenoot in zijn gloednieuwe Red Bull de snelste tijd op de klokken zet tijdens de kwalificatie? Speel dan op de pole position en verdien geld aan een goed optreden van Verstappen in Bahrein!

Snelste raceronde GP Bahrein 2022

Een andere typisch F1 fenomeen: de snelste raceronde. Hier zijn zelfs WK-punten mee te verdienen, maar sportgokkers kunnen dit ook voorspellen. Kies jij de juiste coureur bij het voorspellen van de snelste raceronde dan Beat jij the odds verdien je een fraaie bookmakersbonus!

Beat the odds: Wedden op Sport

Check voor alle spelopties, wedtips en voorbeschouwingen op de Formule 1 races de website van Wedden op Sport. Deze Nederlandse website laat alleen odds zien van legale, veilige bookmakers met een Nederlandse licentie.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie