Momenteel jij en 77 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Win als Max Verstappen in de GP Singapore wereldkampioen wordt!

Beat the Odds: Win als Max Verstappen in de GP Singapore wereldkampioen wordt!

Max Verstappen kan komende zondag wereldkampioen Formule 1 worden als hij de GP Singapore wint en de uitslagen van zijn naaste achtervolgers gunstig uitvallen. Vele denken dat Verstappen komend weekend nog niet gehuldigd gaat worden, maar dat de beslissing in Japan valt. Wordt Verstappen toch in Singapore kampioen? Dan kan je daar heel rijk mee worden! Beat the Odds via Sporttribune.nl!

GP Singapore

Er zijn tal van scenario’s te bedenken waarbij Verstappen zondag 2 oktober al zijn vorig jaar veroverde wereldtitel Fomule 1 kan prolongeren. In onze voorbeschouwing lees je exact welke scenario’s dat zijn. De GP Singapore 2022 kan dus een mooi Nederlands feestje worden.

Reden genoeg om als F1 fan of Max Verstappen supporter een gokje te wagen bij één van vele Nederlandse Sportsbooks die F1 weddenschappen aanbieden.

Best GP Singapore Odds

Sporttribune zocht voor je uit bij welke bookmaker je de beste deal kunt scoren om snel rijk te worden met een winnende voorspelling op een WK titel voor Verstappen na de GP Singapore.

Je kan natuurlijk in de reguliere voorspellingen meedoen en geld inzetten op GP winst voor de Nederlander. Ook kan je afwachten tot de GP Japan alvorens in te zetten, maar als je nu meespeelt en je scoort de winnende weddenschap dan Beat jij The Odds!

Win x7,00 keer je inleg!

De maximale bookmakersbonus bij een weddenschap op een kampioensrace van Verstappen in Singapore lopen op tot x7,00 het stortingsbedrag dat je inlegt bij deze voorspelling.

F1 punters die verwachten dat Verstappen een perfect raceweekend kent door de kwalificatie en de race te winnen en daarnaast ook nog de snelste ronde neerzet? Dan krijg je x3,50 keer je inzet terug. Eindigen beide Red Bull-coureurs op het podium? Dan wordt er x5,00 keer je inzet uitbetaald bij de top bookmakerskantoren.

Ook kan je scoren met een weddenschap op een nieuw record voor Verstappen. Als hij in Singapore wint, dan verbreekt onze landgenoot het record aantal zeges in één Formule 1 seizoen. Deze staat nu nog op de naam van Michael Schumacher: 13 stuks. Een weddenschap op deze Verstappen Special staat bij de Sportsbook BetCity op x2,00 het ingelegde speelbedrag!

Super Odds tot x5000 keer je inzet!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet op Verstappen te gokken en juist voor een verrassing te gaan. De winstkansen zijn dan een stuk lager, maar de odds een stuk hoger! Zo kan je maar liefst tot x5000 keer je inleg winnen als je inzet op Nicholas Latifi.

Wanneer is de race?

Inzetten op de GP Singapore in de pre-race fase kan tot zondag 2 oktober. Om 14:00 zal op het Marina Bay Street circuit het licht op groen springen voor deze nachtelijke Formule 1 race. Wie wint op dit stratencircuit als de straatlantaarns al branden? Voorspel en Beat the Odds!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Β© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie