Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Hoge odds voor Ajax voorspelt weinig goeds in Europa League-return tegen AS Roma

Hoge odds voor Ajax voorspelt weinig goeds in Europa League-return tegen AS Roma

Het balletje valt letterlijk dit keer niet goed voor Ajax in het Europa League toernooi tijdens de kwartfinales. AS Roma is er in geslaagd om een verassend resultaat neer te zetten in de inmiddels gespeelde Europa League kwartfinale heenwedstrijd, vorige week in de Johan Cruijff Arena.We zeggen verassend, omdat Ajax bij vrijwel iedereen favoriet was en op papier de beste kansen had. Bij de bookmakers was er dan ook geen twijfel over mogelijk en zou Ajax de heenwedstrijd winnen. De praktijk bleek toch anders te zijn. Maar weet Ajax in de cruciale eindwedstrijd alsnog het ticket naar de halve finale Europa League binnen te slepen? Deze wedstrijd maakt het voor wedden op voetbal ook interessant om met Beat the Odds eens te kijken naar wat de bookmakers voorspellen en aan odds meegeven op de returnwedstrijd. In dit Beat the Odds artikel nemen we de weddenschappen voor AS Roma – Ajax Amsterdam samen met je door!

Gaat Ajax ‘weer’ verassen vanavond?

Ajax heeft recentelijk vaker laten zien dat het tot knappe dingen in staat is bij Europees voetbal, al zullen De Godenzonen een flinke kluif hebben aan de lastig te bespelen ploeg uit Italie. Als we kijken naar beide ploegen in de thuiscompetitie Eredivisie en Serie A, zien we dat AS Roma daar de strijd om de top 4 heeft verloren en Ajax zo goed als zeker de landstitel een nieuw jaar kan bijschrijven door grote voorsprong in punten. De focus kan dus vrijwel zo goed als volledig op de Europa League en wellicht put Ajax hier kracht en energie uit.

AS Roma – Ajax: H2H

  • Dit wordt de vierde onderlinge ontmoeting tussen de twee outfits.
  • De H2H-score is nu allemaal gelijk bij een overwinning, een gelijkspel en een nederlaag voor elk van de teams.
  • Interessant genoeg scoorden beide teams in elk van de drie head-to-heads-affaires. Bij Toto levert je dit een quotering van 1.42 op, wanneer ze in de wedstrijd van vanavond deze trend doorzetten.
  • Verder hebben de ploegen dermate weinig geschiedenis opgebouwd dat H2H statistieken weinig echte toevoeging kunnen geven.

Voorspel wie kwalificeert

Eén ding is zeker vanavond. Een ploeg gaat zich sowieso kwalificeren. Denk jij een goede inschatting te kunnen maken hoe en door wie? Dan zijn deze kwalificatie voorspellingen bij Toto wellicht wat voor jou. Als AS Roma zich kwalificeert in reguliere speeltijd, krijg je een 1.39 mee. Doet Ajax dit, dan krijg je al een veel hogere quotering mee, namelijk: 2.80! Het mogen duidelijk zijn wie inmiddels bij de bookmakers favoriet is geworden voor een doorgang naar de halve finale Europa League. Wanneer er vanavond verlengt wordt en AS Roma zich kwalificeert in verlenging, krijg je maar liefst 30.00 keer je inzet terugbetaald. Weet Ajax dit voor elkaar te krijgen, dan krijg je een waanzinnige quotering van 40.00 mee. Een 5 Euro inzet levert je bij een juiste uitkomst dan in totaal €200,- op.

AS Roma direct vol in de aanval?

Als je denkt dat AS Roma direct vol in de aanval gaat om het ticket direct nog zekerder te stellen kan flinke klappen maken met voorspellen dat AS Roma in de eerste 10, 20 oF 30 minuten op voorsprong kom. Bij een hele vroege treffer krijg je binnen tien minuten 7.00 keer je inzet bij Toto uitbetaald. Na twintig munuten wordt 4.50 dat je krijgt uitgekeerd en binnen totaal 30 minuten blijft er nog een quotering van 3.60 over.

Is de price boost voor Ajax wat voor jou?

Om Ajax net even dat extra zetje te geven heeft Toto speciaal voor gunstige Ajax uitkomsten een aantal Price Boost specials op de website geplaatst. Als Ajax scoort binnen de eerste 15 minuten, wordt jouw quotering van 4.50 naar 5.00 verhoogd. Alle kleine beetje helpen natuurlijk, zullen we maar zeggen. Wanneer Ajax wint en AS Roma scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd, dan wordt de weddenschap van 10.00 naar een quotering van 12.00 uitbetaald. Wint Ajax met een exacte score van 2-0 tegen AS Roma, dan krijg je ipv 13.50 odds van maar liefst 15.00 uitgekeerd.

Wil je alle weddenschappen en mogelijkheden zelf even rustig door bekijken? Ga dan hier naar de website van Toto en bekijk de volledige lijst van tientallen weddenschappen.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie