Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: Wedden op het Nederlands voetbalelftal

Beat the Odds: Wedden op het Nederlands voetbalelftal
Poll

Memphis Depay scoort in deze oefencampagne

83%
17%

Komende week speelt het Nederlands Elftal twee oefenduels. Zaterdag 26 maart is Denemarken de tegenstander en op dinsdag 29 maart volgt de kraker tegen Duitsland. Voetballiefhebbers die niet alleen de wedstrijd willen volgen, maar ook gaan voorspellen wat de uitslag(en) wordt kunnen de bookmakers kloppen door slim in te zetten. Beat the Odds via Sporttribune.nl!

Beat the Odds: kies je Nederlands Elftal bookmaker!

Succesvol Wedden op het Nederlands Elftal begint bij de keuze van de bookmaker. Niet elke gokwebsite heeft dezelfde deals. Sommige bookmakerskantoren kiezen voor het odds bij een stunt van Denemarken, anderen zetten juist de pre-odds iets hoger in als Oranje wint.

Check voor een onafhankelijk overzicht van alle legale, Nederlandse bookmakers het reviewoverzicht op www.voetbalgokken.nl. Zo weet je zeker dat je kiest voor de beste bookmakersdeals bij het wedden op het Nederlands Elftal.

Speltype: Match Specials Nederlands Elftal

Je kan natuurlijk voorspellen wie er wint of wat de uitslag wordt, maar Beat the Odds zou Beat the Odds niet zijn als wij nog meer opties voor je hebben gevonden. Zo kan je bij Nederland – Denemarken en Nederland – Duitsland ook kiezen voor het speltype: match specials.

Doelpunt Memphis Depay

Bij de komende twee oefenwedstrijden kan je bijvoorbeeld kiezen voor het voorspellen van doelpuntenmakers. Een populaire weddenschap bij deze speloptie is wedden op Memphis Depay als doelpuntenmaker. Bookmakerskantoren als Bet365, BetCity, TOTO Sport en Jack’s kan je flink scoren als je het aantal goals van de FC Barcelona spits goed weet te voorspellen.

BetCity betaald in de pre-wedstrijd fase maximaal x5,00 je inleg uit als Memphis de eerste goal maakt bij Nederland – Denemarken. Een doelpunt van de Oranje vedette is bij BetCity in het speltype Match Special doelpuntenmakers goed voor maximaal x2,40 keer je inzet.

Scoort Arnaud Danjuma?

Maar ook door te kiezen voor een trefzekere Arnaud Danjuma (Villarreal) kan je een flinke slag slaan bij de bookmakerskantoren. De Nederlandse spits in Spaanse dienst is de afgelopen tijd flink op dreef. Zo scoorde hij onlangs in de UEFA Champions League waarmee hij mede verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Juventus en maakte hij in La Liga een hattrick tegen Granada. Bij BetCity win je maximaal x8,50 keer je inleg als Danjuma tegen Denemarken de eerste goal maakt!

Speel verantwoord en veilig op het Nederlands Elftal

Online wedden op voetbal maakt het volgen van wedstrijden extra spannend maar brengt ook risico’s met zich mee. Speel daarom altijd verantwoord door je goed voor te bereiden en niet teveel geld in te zetten. Veilig online wedden doe je door te kiezen voor legale, Nederlandse bookmakers met een goedgekeurde KSA licentie. Check hiervoor de kansspelwijzer. Zo kan je scoren bij het Nederlands Elftal!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie