Momenteel jij en 67 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Scoort Sebastian Haller (Ajax) tegen FC Twente weer twee goals?

Scoort Sebastian Haller (Ajax) tegen FC Twente weer twee goals?

In de kwartfinale van de TOTO KNVB beker liet Ajax-spits Sebastian Haller opnieuw zien een neusje voor de goal te hebben. In de 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Vitesse scoorde Haller tweemaal. Ben je van plan om in te gaan zetten op Ajax – FC Twente? Speel dan op Sebastian Haller scoort tweemaal en Beat the Odds via Sporttribune!

Sebastian Haller en Anthony goud waard voor Ajax in bekerkraker

Woensdag bewees Haller opnieuw zijn waarde voor de Amsterdammers. Hij scoorde tweemaal tegen Vitesse, waardoor de Amsterdammers snel in veilige haven kwamen. Doordat ook Anthony twee keer scoorde en de score door Dusan Tadic nog werd aangedikt stond er na 90 minuten 5-0 op het scorebord.

Met zijn tweede van de avond en de derde van Ajax gooide Sebastian Haller in kwartfinale van de TOTO KNVB beker het duel tegen Vitesse definitief in het slot.

Geweldige statistieken Sebastian Haller

Haller is momenteel zonder enige twijfel dé spits van Ajax. Na 21 speelronden is de 27-jarige Ivoriaan topscoorder in de Nederlandse Eredivisie. Haller wist dit seizoen in de competitie al dertien doelpunten te maken. Hij deelt de koppositie overigens met Feyenoorder Guus Til, die ook dertien goals wist te maken dit Eredivisie seizoen.

Hoge odds: x4,60 keer je inleg als Haller twee keer scoort tegen Twente!

Mocht het Haller lukken om dit weekeinde opnieuw twee keer het net te vinden, dan is de kans groot dat hij alleen aan kop komt op de topscoorderslijst. Bovendien bezorgt hij voetbalpunters dan een mooie dag, want zij kunnen met hun weddenschap tot maximaal x4,60 keer hun inleg winnen! En dat is natuurlijk een mooi extraatje zo vlak voor Valentijnsdag en Carnaval.

Ook Anthony is lekker veel waard in dit spetype. Beat the Odds door te voorspellen dat Anthony zondag twee keer scoort en ontvang maximaal x7,50 keer het ingelegde speelbedrag!

Wanneer is Ajax – FC Twente

De competitiewedstrijd Ajax – FC Twente is op zondag 13 februari. Het duel met Sebastian Haller als spits bij Ajax begint om 16:45 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Eerder dit seizoen kwam Ajax in Enschede niet verder dan 1-1. De Amsterdammers kunnen een productieve Haller dan ook goed gebruiken aanstaande zondag!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie