Momenteel jij en 75 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Spectaculaire odds voor Ajax tegen Young Boys in Europa League!

Spectaculaire odds voor Ajax tegen Young Boys in Europa League!

In de achtste finale van de Europa League is Ajax Amsterdam geloot met tegenstander Young Boys. In de twee duels van deze ronde wordt bepaald welk team een vervolg krijgt in het Europese toernooi. Ajax speelt de eerste wedstrijd tegen Young Boys thuis in de Johan Cruijff Arena.

Ajax gooit hoge ogen in Europa

Ajax gooit hoge ogen in Europa volgens de wedexperts. Zo staat Ajax in de top 5 als kanshebber voor het winnen van dit Europa League seizoen. Ajax doet het de laatste jaren namelijk bijzonder goed in Europa. Twee jaar geleden behaalde ze nog bijna de Champions League finale en werd in 2017 de Europa League finale tegen Manchester United gespeeld. De bookmakers zijn dan ook niet verbaasd dat Ajax wederom ver is doorgekomen in het Europese voetbal en voorziet kansen en mogelijkheden voor de ploeg uit Amsterdam.

Eerste ontmoeting tussen Ajax en Young Boys

Wat betreft geschiedenis tussen Ajax en Young Boys kunnen we vrij kort zijn. De twee voetbalploegen hebben elkaar namelijk nog nooit eerder getroffen in een wedstrijd. Het vergelijken aan statistieken tussen de twee teams vanuit wedstrijden uit het verleden gaat nu dus niet op voor het maken van een prognose voor een geslaagde weddenschap.

Rijk worden met onverwachte hattrick?

Toto heeft een aantal bijzonder hoge quoteringen tussen de weddenschappen voor Ajax – Young Boys staan. Zo leveren hattricks gigantisch veel geld op wanneer je hier correct een weddenschap op plaatst. Dusan Tadic levert je 40.00 keer je ingelegde bedrag op, wanneer hij losbreekt en 3 keer tot scoren weet te komen tegen Young Boys. Bij Antony en Brobbey wordt deze uitkering zelfs verdubbeld en krijg je 80.00(!) keer je inleg uitbetaald door Toto. Een gokje op Davy Klaassen gaat helemaal door het dak en vermenigvuldigt je inzet met 125 keer. Uiteraard zijn hattricks uniek en lastig vooraf te voorspellen.

Unieke weddenschappen met spectaculaire odds!

Toto heeft een aantal Player Specials onder het wedaanbod voor Ajax – Young Boys. Wanneer Tadic scoort en wint met éen de volgende uitslagen: “2-0, 2-1 of 3-1”, dan krijg je een uitkering die 6.00 maal je inleg betreft. Als Neres scoort, wint en beide teams scoren krijg je eveneens 6 keer je inzet uitbetaald.

Scoort Klaassen met zijn hoofd en zorgt hij dus voor een kopgoal? Toto vind deze voorspelling 10.00 keer je inleg waard. Bij Tadic is dit aanzienlijk meer en is de quotering 29.00!

Ajax favoriet, maar Young Boys valt niet te onderschatten

Young Boys staat in de Zwitsers voetbalcompetitie Raiffeisen Super League flink bovenaan met een verschil van 20 punten met nummer twee Basel. De ploeg uit Zwitserland doet het dus uitzonderlijk goed en is zelfs Basel in alle facetten de baas. De huidige nummer twee FC Basel bezorgde enkele jaren geleden nog voor een flinke dreun bij Ajax. Zo werd Ajax door deze ploeg uitgeschakeld in de Europa League.

In de laatste wedstrijd die Young Boys speelde in de nationale competitie, heeft de ploeg niet kunnen winnen en speelde het 1-1 gelijk tegen degradatiekandidaat FC Vaduz. Ajax wist afgelopen zondag beter te presteren in aanloop naar het Europa League duel. De ploeg wist in eigen huis met 3-1 van FC Groningen te winnen.

Ajax is momenteel dan ook in fantastische vorm. De Godenzonen scoorde minimaal twee doelpunten in 10 van de laatste 11 wedstrijden. Dit biedt kansen voor een weddenschap op aantal doelpunten. Je ontvang bij een weddenschap op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ een quotering van 1.75 keer je inzet. Een reguliere weddenschap middels het 1×2 systeem levert je bij een overwinning van Ajax odds van 1.64 op. Een gelijkspel stijgt flink in waarde en is op dit moment 4.15 keer je inzet waard. Je krijgt vijf keer je inzet als Young Boys de wedstrijd weet te winnen.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie