Momenteel jij en 41 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Unibet

Claim €40 aan free bets
✓ Nederlandse licentie
9.8/10

Leuk dat je onze Unibet review doorneemt. Ontdek middels onze Unibet recensie of Unibet de juiste bookmaker is voor jouw weddenschappen! Lees hier alles wat je moet weten over bookmaker Unibet, inclusief hun verbazingwekkende welkomstbonus van maar liefst €40 aan freebets. Dit wordt direct onder uw aandacht gebracht wanneer u hun site bezoekt, en dat is nog maar het begin.Is Unibet legitiem of oplichterij? Tijdens onze review ontdek je hoe transparant en betrouwbaar de bookmaker is.

Snelle uitbetaling via Unibet

Als je wat hebt gewonnen met wedden op voetbal bij Unibet, kan je dit geld vervolgens naar je prive rekening laten overmaken. Je doet dit op Unibet.nl eenvoudig via bekende betalingsmethodes als bankoverschrijving of via Paypal, Skrill en/of Neteller. Laatste drie zijn betrouwbare online wallets en zijn vaak heel geschikt wanneer je snel beschikking wilt hebben over het gewonnen geld. Unibet betaald namelijk behoorlijk snel uit richting online betalingswallets, wat zelfs binnen een halve dag voldaan kan zijn. In vergelijking tot bankoverschrijving doet Unibet er gemiddeld 3 dagen over alvorens je het geld ter beschikking hebt.

Dus als je ultrasnelle opnames wilt doen, dan is het handig om op Unibet uitbetalingen richting een e-wallet te doen. Dit komt omdat het opnemen van e-wallets minder dan 12 uur kan duren voordat het op uw account staat.

Kaartopnames moeten worden gemaakt vanaf een minimum van € 15, maar u kunt ewallet- en bankoverschrijvingen opnemen vanaf slechts €10. Uit onze Unibet-beoordeling bleek dat deze site u geen geld in rekening brengt voor het opnemen van geld.

Unibet ondersteuning & VIP

We houden altijd van die online bookmakers die graag iets teruggeven aan hun klanten. Dus hier is een blik op de Unibet klantenondersteuning en loyaliteitsprogramma’s.

Hulp krijgen van Unibet

Uit onze Unibet-recensie bleek dat dit een site is die graag voor zijn klanten zorgt. Dit komt omdat het merk je drie zeer eenvoudige manieren heeft gegeven om in contact te komen met zijn vriendelijke en responsieve klantenserviceteam.

De eenvoudigste manier is om gewoon de live chat-service te gebruiken. Als alternatief kunt u het merk een e-mail sturen naar het speciale adres voor klantenondersteuning. Er is ook de mogelijkheid om het telefoonnummer te gebruiken voor iedereen die een mens wil spreken. Deze klantenservice-opties zijn 24/7 geopend.

We moeten ook opmerken dat het merk een zeer gedetailleerde FAQ-sectie heeft geplaatst die een goede plek is om te kijken wanneer u aan de slag gaat op de Unibet-site.

Bovendien is er een geweldige Unibet Community-ruimte. Hierdoor kun je je vragen direct aan het merk stellen en kun je ook kijken naar de vragen die andere gokkers hebben gesteld. Al met al een eersteklas klantenservice-ervaring.

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2022. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie