Momenteel jij en 81 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Darts


Waar sommige darten niet als een echte sport beschouwen, zien wij dat bij Sporttribune totaal anders. Darten is echt topsport en maar weinig darters weten het met hun dartpijlen tot de ware top te gooien. Darten behoeft echt kunde, waarbij de combinatie van spanning, correct (uit)gooien en het snel en juist kunnen rekenen alle drie tot de essentiële onderdelen behoren.

Darts razend populair in Nederland

In Nederland en Engeland is Darten als sport al vele jaren razend populair en kent dan ook een grote groep dartfans. Voornamelijk door de spontane successen van Raymond van Barneveld in de jaren ’90 raakte Nederland in de ban van het darten en heeft sindsdien altijd een plekje veroverd in de Nederlandse sport. Met jaarlijks meerdere toernooien die live worden uitgezonden op de televisie en natuurlijk de eindknaller het WK Darts aan het einde van het jaar, weet darts nog altijd de harten van de Nederlander te raken.

Darts kent inmiddels na het succes van Raymond van Barneveld enorm veel Nederlandse darters die het hebben weten te behalen tot de professionele top. Zo heeft Michael van Gerwen met zijn dodelijke dartpijlen de één na de andere prijs binnen weten te slepen. Maar ook bekende Nederlandse namen als Vincent van de Voort, Jermaine Wattimena, Jelle Klaasen en Jeffrey de Zwaan weten het jaarlijks vaak te schoppen tot het ultieme WK Darts in Engeland. Als Nederlandse dartliefhebber valt er dus genoeg te volgen en te supporten aan Nederlandse darters.

Wij brengen je al het dartnieuws

Sporttribune zit altijd op de eerste rij als het op darten aankomt en bericht regelmatig over het laatste nieuws omtrent darts. Ook vind je op onze dartspagina (live)uitslagen en wedtips voor het plaatsen van een dartsweddenschap. Darts leent zich namelijk uitstekend voor een voorspelling, wat overigens meestal vrijwel direct opvalt met de vele gokreclames die omringt zijn bij één van de grotere dartstoernooien.

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie