Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Mason: “Ik verontschuldig me voor mijn gedrag”

Mason: “Ik verontschuldig me voor mijn gedrag”

Chris Mason heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn gedrag in de partij tegen Phil Taylor. Op het PDC World Darts Championship maakte hij bonje met zijn landgenoot na afloop van de partij. Toen Taylor hem een handje gaf, nadat hij met 5-0 had gewonnen, trok Mason z’n hand nog even terug en gaf maakte hem in stevige bewoordingen duidelijk wat hij van hem vond.

“Ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden aan Phil Taylor voor mijn gedrag na de partij”, aldus Mason in een verklaring die hij liet verspreiden via Superstarts of Darts. “Daarnaast verontschuldig ik me ook richting de PDC en de sponsoren. Mocht het zo zijn dat Phil een waarschuwing of boete krijgt voor zijn latere uitspraken, dan wil ik de commissie wijzen op het feit dat ik dit heb uitgelokt.”

Mason vervolgt: “Ik maak geen excuses voor de woorden die ik koos richting Taylor en ook niet richting het publiek die mij voor van alles uitmaakten.” Hij zou hebben gereageerd op gedrag van supporters. Na afloop van de partij liet Taylor weten nooit meer te willen spelen tegen Mason.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie