Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Alonso staat open voor terugkeer naar McLaren

Alonso staat open voor terugkeer naar McLaren

Fernando Alonso heeft een verrassende uitspraak gedaan. De Renault-coureur sluit het niet uit dat hij in de toekomst weer voor McLaren zal racen, ondanks alle problemen uit 2007. Vorig jaar stond de Spanjaard namelijk onder contract bij McLaren, maar ruzies met teambaas Ron Dennis en teamgenoot Lewis Hamilton domineerden zijn jaar.

Alonso houdt echter al zijn opties open. Als zijn tweede periode bij Renault niet uitpakt zoals gehoopt gaat hij naar andere teams kijken. Zelfs McLaren. Alonso: “Het is een gegeven in de Formule 1 dat je niet heel je carrière bij één team blijft, zeker niet als beide partijen niet gelukkig zijn. Als ik dan de kans krijg om naar een ander team over te stappen zal ik het overwegen, zelfs als het McLaren betreft.”

Eerst moet de Spanjaard nog aan zijn tweede periode bij Renault beginnen. “De auto is normaal. Ze hebben een moeilijk jaar achter de rug waardoor ze een beetje uit de richting zijn geslagen. Ik denk niet dat we dit jaar al in staat zijn om voor het kampioenschap mee te doen, maar ik verzeker iedereen dat we zullen strijden voor podiumplekken en de resultaten die Renault verdient.”

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie