Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Max Verstappen start seizoensopener in Bahrein vanaf pole!

Max Verstappen start seizoensopener in Bahrein vanaf pole!

Dit weekend gaan we weer racen en start het nieuwe seizoen van de Formule 1 in Bahrein. Het seizoen wordt direct goed ingeluid, want onze eigen Max Verstappen heeft met zijn team Red Bull direct een vlammende start en mag zondagmiddag vanaf polepositie zijn startpositie innemen.

Agressieve Max Verstappen geeft Hamilton het nakijken

Max Verstappen gaf Hamilton het nakijken met maar liefst vier tienden verschil. De Nederlander wist Bottas zelfs met zes tienden verschil achter zich te laten. De kwalificatie in Bahrein verliep dan ook bijzonder goed voor Red Bull en Max, wat een mooi perspectief biedt voor het verdere verloop van het seizoen. Een erg belangrijk streven, aangezien voorafgaande seizoenen Red Bull steeds net niet genoeg power wist te genereren om op consequente basis de strijd te kunnen aangaan met o.a. Mercedes.

Verwacht een bloedstollende race

Waar Max Verstappen in vorige seizoenen vaak al spectaculaire dingen liet zien, is dit echter pas de vierde pole positie in zijn gehele Formule 1 carriĆØre. De felbegeerde poleplek tijdens de seizoensopener in Bahrein lijkt zelfs bijna een symbolische start te zijn. Max heeft namelijk als doelstelling de jongste en meest succesvolle coureur in de geschiedenis van Formule 1 te worden. De vlammende start van het nieuwe Formule 1 seizoen biedt daarin hoop richting zijn gestelde doelen. EĆ©n ding lijkt bij voorbaat al zeker te zijnā€¦ het zal deze zondag een bloedstollende race worden, waar de strijd in bocht 1 na aanvang van de race enorm spannend zal zijn om te zien.

De race en voorbeschouwing van de Grand Prix van Bahrein wordt vanaf 15:45 uur op Ziggo Sport uitgezonden. De race zelf zal van start gaan om 17:00 uur.

Speel nu bij BetCity en ontvang een ā‚¬20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Ā© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie