Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Medewerkers McLaren verhoord door Italianen

Medewerkers McLaren verhoord door Italianen

Teamleden van McLaren werden woensdag verhoord door het Italiaanse Openbaar Ministerie over het spionageschandaal van vorig seizoen.

Het proces tegen McLaren gaat door, ondanks dat de FIA een steep onder de zaak heeft gezet. Vier leden van de teamleiding, inclusief Ron Dennis en Martin Whitmarsh, werden vorige maand al gevraagd naar Italie te komen om vragen te beantwoorden over de zaak. Deze bijeenkomst werd echter uitgesteld, maar McLaren deed woensdag een persbericht uitvaaridgen waarin staat dat de Italiaanse onderzoekers een bezoek brachten aan de McLaren fabriek in Engeland.

In het persbericht maakt McLaren bekend: “McLaren Racing is vandaag doorgegaan met de medewerking met de onderzoekers van het Italiaanse OM.” Uit het persbericht blijkt dat enkele medewerkers van McLaren thuis werden bezocht door de onderzoekers, als onderdeel van hun doorlopende onderzoek. “Een zelfde onderzoek heeft plaats gevonden in het McLaren Technoloty Centre.”

“De politie is volledig tevreden met de medewerking die ze hebben gekregen. Deze acties zijn onderdeel van een normaal juridisch proces van het doorlopende onderzoek en worden ondersteund door McLaren Racing”, aldus het persbericht.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie