Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Mulder stopt noodgedwongen door knieklachten

Mulder stopt noodgedwongen door knieklachten

Na Natasja Burgers en Olga Assink is Saskia Mulder de derde speelster die door blessures afscheid heeft moeten nemen van het Nederlands handbal damesteam. Aan het einde van dit seizoen zet de 28-jarige Mulder een punt achter haar carrière door een chronische knieblessure. De linkerhoekspeelster kwam 172 maal uit voor Oranje.

De afgelopen twaalf jaar speelde ze voor topclubs in Nederland, Denemarken en Duitsland. Ze maakt het huidige seizoen nog wel af bij Thüringer FC en stopt er dan definitief mee. “Als je alleen nog met pijn kan spelen heeft het geen zin meer”, zo liet Mulder weten aan de NOS. Opvallend genoeg moesten ook Burgers en Assink afhaken met knieklachten.

Na het succesvolle wereldkampioenschap van 2005 waarop Nederland vijfde werd van de wereld, lijkt het nu tegen te zitten. Behalve de blessures werkte Oranje ook een zeer teleurstellend Europees kampioenschap af. Het doek viel al in de groepsfase, waardoor een zware play-off ronde zal volgen om wederom op het titeltoernooi aanwezig te mogen zijn.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie