Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Hockey


Hockey is een sport dat in Nederland door een groot aantal mensen met veel interesse gevolgd wordt. Hockey is een balsport waarbij in teamverband gespeeld wordt. De hockeystick is het belangrijke element waarmee de bal in het doel van de tegenpartij geschoten dient te worden. Wie vervolgens de meeste punten weet binnen te slepen in een wedstrijd, wint de hockeywedstrijd. Het officiële hockey wordt veelal op kunstgrasvelden gespeeld in de buitenlucht.

Hockey toernooien en Olympische Spelen

Door de verschillende grote hockeytoernooien is de immense populariteit voor Hockey in Nederland ontstaan. Het succes van de hockey mannen, maar vooral de hockey dames met bekende (oud)hockeysters als Fatima Moreira de Melo, Josine Koning, Laura Nunnink, Marloes Keetels en natuurlijk Eva de Goede zijn ongekend en dat laat de gemiddelde Nederlander niet onberoerd. De Nederlandse (oranje) ploeg is een hockeyteam van vrouwelijke hockeyers dat Nederland vertegenwoordigt op de internationale toernooien. En zeker niet zonder succes! De Nederlandse damesploeg is de meest succesvolle ploeg aller tijden op het Europees kampioenschap hockey. En zo voeren de Oranje hockeyvrouwen al jarenlang de wereldranglijst aan!

Sporttribune brengt je het laatste hockeynieuws

Op Sporttribune.nl zit je op de juiste plek wanneer je op zoek bent naar het laatste hockeynieuws. Voor actuele hockeynieuws en de laatste ontwikkelingen in de hockeywereld zit je bij Sporttribune op de eerste rij! Naast het laatste hockeynieuws brengen wij je op onze hockeypagina ook de recente uitslagen en indien beschikbaar interessante wedtips voor het plaatsen van een hockeyweddenschappen. Hockey leent zich namelijk uitstekend voor een voorspelling, wat mede door de vele Nederlandse successen met hockey extra interessant kan zijn.

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie