Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

PKC in eigen huis gevloerd door DOS’46

PKC in eigen huis gevloerd door DOS’46

DOS’46 heeft de draad na de zeperd bij Fortuna weer opgepakt. De tweevoudig landskampioen uit Nijeveen won bij PKC met 15-22 en heeft daarmee een grote stap gezet naar de eerste plaats in de reguliere competitie van de Korfbal League. De formatie van Jan Jouke Flokstra stond vooral verdedigend als een huis en kon daardoor bij rust al weglopen naar een 8-11-voorsprong.

Zonder voluit te gaan liepen ze steeds verder weg van de thuisploeg. In het eerste kwartier na de pauze scoorde PKC slechts één treffer en was het verschil gemaakt. Komende woensdag wacht de derby met Nic om het verschil definitief te maken voor DOS’46. De Groningers bezetten zelf momenteel de vierde stek en hebben Fortuna nog altijd op één punt hijgend in de nek. Nic won zelf met 23-15 van KVS, terwijl Fortuna thuis overtuigend won van Die Haghe (24-13).

Koog Zaandijk liet alleen een steekje vallen. Na overtuigende start van de competitie laat KZ nu wat steekjes vallen. Deetos was met één rake worp te sterk (25-24) en daardoor staat Koog Zaandijk nu gelijk met Nic. Deetos hangt op drie punten op het vinkentouw en mag ook nog hopen op een plaats in de play-offs. Dan zal er woensdag wel gewonnen moeten worden van Dalto. De ploeg uit Driebergen is aan een tegenvallende campagne bezig. In Amsterdam werd wel met 22-24 gewonnen van Blauw-Wit.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie