Momenteel jij en 61 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Australian Open 2021: Nadal uitgeschakeld

Australian Open 2021: Nadal uitgeschakeld

Een stunt op Australian Open 2021: Nadal uitgeschakeld in kwartfinales! Rafael Nadal gaat de Australian Open 2021 niet winnen. De Spaanse nummer twee van de wereld verloor woensdag van Stéfanos Tsitsipas: 2-6, 7-6 (4), 6-4 en 7-5. De tiebreak in de derde set bleek het breekpunt in de partij waardoor Nadal tijdens deze Australian Open niet zijn 21ste Grand Slam titel (wat een record zou betekenen) gaat veroveren. “Ik ga terug naar huis en moet trainen om beter te worden, zo simpel is het.

Australian Open: Nadal uitgeschakeld “Kans verspeeld”

“Ik voelde me goed toen ik hier kwam. Ik speelde mijn beste tennis, maar vandaag was het niet goed genoeg. Ik was er dichtbij, maar zo gaat het soms”, zei een nuchtere Nadal na zijn verliespartij in de kwartfinales. Tsitsipas verklaarde na afloop dat hij “sprakeloos” is dat hij Nadal verslagen heeft.

De legende in het tennis had voorafgaand aan de eerste Grand Slam van 2021 rugproblemen. Volgens hem is dat niet de reden dat er nu overal te lezen is ‘Australian Open: Nadal uitgeschakeld’. De Spanjaard baalt, maar relativeert ook direct: “Ik ben niet iemand die excuses wil zoeken of klaagt over wat er is gebeurd. Ik moet het accepteren. Ik was dicht bij de halve finales en heb een kans verspeeld, maar het leven gaat door. Hopelijk krijg ik nog genoeg kansen”, aldus Nadal tegenover de toegestroomde wereldpers.

Gevochten

“Natuurlijk ben ik niet blij; ik heb een kwartfinale verloren op een toernooi dat veel voor me betekent. Maar ik heb mijn best gedaan, ben positief gebleven en heb ervoor gevochten. Soms is dat helaas niet genoeg.”

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie