Momenteel jij en 89 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Hoogste WTA-notering ooit voor Krajicek

Hoogste WTA-notering ooit voor Krajicek

Ondanks haar polsblessure zal Michaella Krajicek met plezier hebben kennis genomen van de nieuwste WTA-ranking. De 19-jarige tennisster uit Almere steeg op de ranking twee plaatsen. Krajicek staat nu 30ste en bereikt daarmee haar hoogste notering ooit op de ranglijst. De kleine ‘Kraai’ dankt haar ranking vooral aan het puntverlies van Anabel Medina Garrigues en Lucie Safarova, die vlak boven haar stonden. De komende week zal Krajicek echter waarschijnlijk weer gaan zakken, aangezien ze haar behaalde punten van 2007 in Antwerpen niet gaat verdedigen.

Minder goed nieuws was er voor Brenda Schultz-McCarthy. De 37-jarige tennisster uit Haarlem viel weg uit de top tweehonderd. Door de vroege nederlaag in Midland staat Schultz-McCarthy nu 209de op de ranking. Ze verloor twaalf plaatsen. Nicole Thijssen steeg drie plaatsen naar de 283ste stek.

In de top tien steeg Anna Chakvetadze een plaatsje. De Russin won deze week het WTA-toernooi in Parijs en klom naar plek zes. Dat ging ten koste van Serena Williams, die nu zevende staat.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie