Momenteel jij en 67 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Maak je klaar voor Australian Open Tennis 2021

Maak je klaar voor Australian Open Tennis 2021

Aanstaande maandag begint in Melbourne de Australian Open Tennis 2021. Een maand later dan gepland, maar het deelnemersveld is er niet minder om! Bovendien mag er ook publiek (400.000 fans in totaal) bij de wedstrijden zijn, waardoor het niveau van de wedstrijden alleen maar zal stijgen. Er zijn helaas geen Nederlanders die kans maken om ver te komen. Maar met toppers in het heren enkelspel als Novak Djokovic, Rafael Nadal en Dominic Thiem valt er genoeg te genieten. Ook bij de dames. Daar geen Kiki Bertens, maar bijvoorbeeld wel Simona Halep, Naomi Osaka, Ashleigh Barty en Serena Williams! 

Favorieten Australian Open 2021

Er zijn helaas geen Nederlanders die kans maken om ver te komen. Maar met toppers in het heren enkelspel als Novak Djokovic, Rafael Nadal en Dominic Thiem valt er genoeg te genieten. Ook bij de dames. Daar geen Kiki Bertens, maar bijvoorbeeld wel Simona Halep, Naomi Osaka, Ashleigh Barty en Serena Williams!

Titelverdediger bij de mannen is Djokovic. De Servische nummer één van de wereld mag mister Aussie genoemd worden. Hij won het toernooi immers al acht keer! De laatste twee edities was hij ook de beste. Ook voor de Australian Open Tennis 2021 is hij topfavoriet. Bij de dames is Sofia Kenin de regerend kampioene. Zij versloeg de verrassende Spaanse finaliste Garbiñe Muguruza met 4-6, 6-2 en 6-2.

Nederlanders

Het aantal landgenoten op de Australian Open Tennis 2021 is dun bezaaid. In het heren enkelspel maakt Botic van Zandschulp zijn debuut, terwijl Arantxa Rus – bij afwezigheid van Kiki Bertens – de enige deelneemster uit Nederland is bij het damesenkelspel. In het dubbelspel doen wel meer landgenoten mee, maar dat onderdeel krijgt beduidend minder aandacht van de fans en de media. Voor de tennis liefhebbers is het dus vooral uitkijken naar de buitenlandse toppers die Down Under in actie zullen komen.

Check op Wedden op Sport wie de bookmakers als favoriet naar voren schuiven voor deze 109e editie van de Australian Open Tennis!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie