Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Bookmakers voorspellen in het UFC-gevecht tussen Kamaru Usman vs. Gilbert Burns 

Bookmakers voorspellen in het UFC-gevecht tussen Kamaru Usman vs. Gilbert Burns 

Hoe denken de bookmakers als we kijken naar de UFC 258 titelstrijd op zaterdagavond tussen Kamaru Usman en Gilbert Burns? Toelopend naar de wedstrijd is er veel media aandacht geweest en het gevecht leeft dan ook behoorlijk onder de vechtsportliefhebbers. Maar wie heeft de beste papieren en wie zien de bookmakers als uiteindelijke favoriet?

Usman vs. Burns: wie wint volgens de bookmakers?

Na een aantal valse starts krijgt de Braziliaanse vechter Gilbert Burns zaterdagavond eindelijk de kans om zijn voormalige trainingsbuddy Kamaru Usman in het UFC kampioenschap te verslaan. Burns zal daar die voor de eerste keer in zijn carrière zal strijden om UFC-goud. Ruimte voor een vriendschappelijk gevecht zal er deze zaterdagavond niet zijn en zal voor minstens 25 minuten absoluut opzij worden gezet.

Het wordt interessant hoe het UFC gevecht zal verlopen aangezien de twee trainingsmaatjes elkaar vechttactieken en vaardigheden goed kennen. Zowel Usman als Burns zullen zich meer dan bewust zijn van de mogelijke valkuilen die hun tegenstander op zaterdagavond kan veroorzaken – maar zoals altijd in het vechtspel is het onverwachte soms het moeilijkst om mee om te gaan.
Volgens de verschillende bookmakers is Kamaru Usman met bijna 2-1 favoriet en zal hij zijn wereldtitel behouden tegen Burns. Op het moment van schrijven staat Usman vermeld met een goede odds bij 888sport van 2.05 om te winnen. Burns heeft een hoge en wellicht interessante quotering van 7.50 bij 888sport.com. De bookmakers verwachten hier dus uiteindelijk niet de winnaar. Burns staat op 9.00 om het gevecht te winnen door onderwerping – de methode die de meesten zien als zijn beste route naar de overwinning – terwijl Usman om hetzelfde te doen veel hoger is op 18.00.

Wil jij kijken naar dit spannende UFC gevecht?

Met een uitgebreid voorprogramma zal de uiteindelijke strijd om 04:00 uur zaterdagnacht Nederlandse tijd worden gestreden. Het gevecht bekijk je live op SBS9.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie