Momenteel jij en 61 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Vechtsportnieuws


De populariteit van verschillende vechtsporten neemt de laatste jaren in Nederland alsmaar toe. Denk hierbij aan kickboksen, MMA en zelfs WWE (wrestling) wat steeds hoger ogen gooit als sport. Zo trekt de Nederlander Rico Verhoeven veel belangstelling en weet al geruime tijd de heuse nummer 1 als titelhouder en daarmee kickbokskampioen te zijn. Met spannende gevechten tegen Badr Hari schitteren de kickbokshelden onder leiding van organisator Glory in de ring!

Interesse in vechtsporten groeit

De interesse in verschillende bekende vormen van vechtsport groeit onder de Nederlandse bevolking. De meest populaire vormen zijn kickboksen met o.a. Rico Verhoeven, Badr Hari en Jamal Ben Saddik. Maar ook MMA vechtsport doet het – voornamelijk met buitenlandse vechtpartijen – bijzonder goed. Denk bijvoorbeeld aan de Ierse MMA-vechter Conor McGregor. Deze legendarische Ierse MMA-vechter weet met zijn heuse vecht skills op brute wijze al jaren het publiek te vermaken.

Je volgt het laatste vechtsportnieuws op Sporttribune.nl

Via Sporttribune.nl blijft je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom grote vechtsporters en vechtsport toernooien, blessures en alle andere randzaken. Op deze manier heb je volop zicht op de ring en zit je altijd op de eerste rij met je informatie. Houd onze website en de vechtsportpagina van Sporttribune in de gaten en blijf up-to-date over alles wat interessant is vanuit de vechtsportwereld.

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie