Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UFC Fight Night: Max Holloway in actie tegen Yair Rodriguez

UFC Fight Night: Max Holloway in actie tegen Yair Rodriguez

In de Apex Arena in Las Vegas wordt zaterdagnacht (Nederlandse tijd) een UFC Fight Night georganiseerd. Met Max Holloway komt één van de topvechters in het Ultimate Fighting Championship (UFC) in de ring. Tegenstander Rodriguez heeft echter ook een uitstekende staat van dienst. Het belooft een spannend gevecht te worden in de vedergewicht klasse. Sporttribune.nl blikt vooruit! 

Statistieken UFC Fight Night: Holloway versus Rodriguez

Max Holloway is zaterdagavond de titelverdediger in dit gevecht. De 29-jarige Holloway is vanaf 3 juni 2017 wereldkampioen vedergewicht. Op 14 december 2019 werd hij onttroond door Alexander Volkanovski.

Holloway debuteerde in 2010 in MMA met een overwinning op Duke Saragosa (unanieme jurybeslissing), Twee jaar later, in februari 2012, maakte hij zijn debuut binnen de UFC. Dustin Poirier diende hem die dag met een arm-klem zijn eerste nederlaag toe. Van de 26 partijen waarin hij in de ring verscheen, won Holloway er tot nu toe 21.

De Mexicaan Rodriguez heeft als bijnaam ‘de Panter’ omdat hij zijn tegenstanders besluipt. Rodriguez begon zijn MMA carrière in 2011, maar was al op zijn vijfde met Taekwondo bezig. Hij vecht sinds 2014 voor de UFC en staat momenteel derde op de vedergewicht ranglijst. Hij heeft inmiddels 16 gevechten op zijn conto staan. Dertien daarvan sloot hij winnend af.

Favoriet bij UFC Fight Night main event Holloway – Rodriguez

Iedereen is het erover eens: Holloway is de favoriet als beide vechters zaterdag 13 november de ring ingaan. Toch mag Rodriguez niet zomaar aan de kant geschoven worden. Hij heeft de laatste tijd fraaie dingen laten zien en kan weleens een serieuze uitdager worden voor de haast onaantastbare Holloway.

Max Holloway: “Ik verwacht weinig problemen te hebben met Rodriguez”

“Ik heb er enorm veel zin in. Het werd weer eens tijd om de ring in te stappen en Rodriguez ken ik nog goed. Ik verwacht niet al te veel problemen met hem te hebben, maar hoop vooral dat ik gezegend bleef zoals in al mijn vorige gevechten.”

Yair Rodriguez: “Twee krijgers die elkaar gaan fucken”

“We weten al hoe we moeten zwemmen, dus laten we gaan zwemmen. Max Holloway wordt een geweldige leraar. Het wordt geweldig, want hij heeft zoveel ervaring dat dit mijn carrière gaat lanceren! Het maakt niet uit wat er gebeurt, winst of verlies. Ik ga er gewoon heen en alles geven, zoals altijd. Dat is wat jullie zullen zien – een echte fucking krijger, twee fucking krijgers die elkaar gaan fucken. Dat is het, klaar.”

Wanneer is UFC Fight Night: Holloway – Rodriguez

UFC Fight Night fans zijn gewend in de kleine uurtjes op te moeten staan om partijen live te volgen. De partij Holloway – Rodriguez is op zaterdag 13 november en vormt het main event op een volle avond met gevechten. Check het volledige programma om te kijken hoe laat je moet inschakelen om deze partij te volgen. Dat kan uiteraard vanaf je eigen luie stoel via het stoeltje op Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie