Momenteel jij en 89 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Achtste finales Champions League kraker Paris Saint Germain – Real Madrid

Achtste finales Champions League kraker Paris Saint Germain – Real Madrid

Op dinsdag 15 februari gaat de UEFA Champions League knock-outfase van start. En het is direct smullen geblazen. Een dag na het Valentijnsdag diner kan je genieten van de kraker Paris Saint Germain – Real Madrid. Sporttribune blikt vooruit op dit heerlijk avondje voetbal!

Statistieken Paris Saint Germain – Real Madrid

In de onderlinge duels die PSG en Real Madrid in het verleden met elkaar uitvochten staan vooral Spaanse zege. Pas in de laatste tien jaar weet Paris Saint Germain vaker en vaker een vuist te maken tegen de Spaanse grootmacht uit Madrid.

Op 26 november 2019 vond de laatste clash tussen beide clubs plaatst. Ook dit betrof een ontmoeting in de Champions League. De wedstrijd Real Madrid – PSG eindigde toen in 2-2.

Parijs is klaar voor komst Real Madrid

Als we social media kanalen van Paris Saint Germain mogen geloven staat heel Parijs morgenavond achter Paris Saint Germain. Op de diverse accounts is een video te zien waarin het Parc des Princes, de Eifeltoren en natuurlijk de spelers zelf te zien zijn als opwarmertje voor de clash tegen Real Madrid.

Real Madrid arriveert in Parijs

Real Madrid werd in de Spaanse hoofdstad persoonlijk uitgezwaaid door Florentino Perez, de president van de club. Na het handen schudden vertrok het vliegtuig naar vliegveld Charles de Gaulle waar rond 3 uur in de middag het vliegtuig, waarin de selectiespelers van Real Madrid zaten, arriveerden.

Onder hen ook Karim Benzema, die aanvankelijk niet zou meereizen naar zijn geboorteland. De Franse spits, topscorer van de Spaanse voetbalcompetitie met zeventien doelpunten, keert echter net op tijd terug in de selectie van trainer Carlo Ancelotti. Benzema ontbrak de afgelopen wedstrijden wegens een slepende spierblessure. Hij maakte in de groepsfase van de Champions League al vijf treffers voor Real Madrid en is net op tijd fit voor deze achtste finale kraker.

Wanneer is Paris Saint Germain – Real Madrid

De achtste finales van de UEFA Champions League Paris Saint Germain – Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 15 februari om 21:00 uur in het Parc des Princes te Parijs. Volg al het voetbalnieuws over de Champions League, Paris Saint Germain en Real Madrid vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl! De neutrale toeschouwer zal hopen op eenzelfde soort scenario als in het seizoen 2019 – 2020 toen zich in Parijs een prachtige gevecht ontspon. Wellicht nu met een hoofdrol voor Xavi Simons of Georginio Wijnaldum?

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie