Momenteel jij en 69 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Conference League: AS Roma – Vitesse wordt zware klus voor Arnhemmers

Conference League: AS Roma – Vitesse wordt zware klus voor Arnhemmers

In Rome speelt Vitesse Arnhem donderdag de return van haar achtste finale in de Europa Conference League. Vitesse verloor vorige week thuis met 0-1 van de Romeinen, maar hoopt desondanks toch te kunnen stunten in Italië. Sporttribune.nl blikt vooruit op AS Roma – Vitesse.

Statistieken AS Roma – Vitesse Arnhem

De wedstrijd van vorige week in Arnhem was de eerste officiele confrontatie tussen beide clubs. Vitesse begon als underdog tegen een ploeg die door vele zelfs wordt gezien als één van de grootste kanshebbers om de Conference League finale te halen.

Roma was echter in geen velden of wegen te bekennen toen Vitesse speler Openda de ene na de andere (grote) kans om zeep hielp. En zoals een oude wet al aangeeft: als je hem zelf niet maakt, dan valt hij aan de andere kant. En dat gebeurde. Oliveira zette AS Roma op voorsprong: 0-1. Diezelfde Oliveira kreeg even later ook zijn tweede gele kaart, waardoor de Portugees geschorst is voor deze returnwedstrijd in Rome.

Recente resultaten

Tussen het heenduel en deze return in kwamen beide elftallen in actie in de nationale competitie. Vitesse speelde een uitwedstrijd bij Heracles Almelo. De Arnhemmers leken met hun gedachten al in Rome, want het liet heel weinig zien. Omdat ook Heracles niet zijn beste dag had werd het 0-0 in Almelo.

AS Roma verspeelde ook punten. De Romeinen speelden uit in Turijn tegen Udinese. Het duel in de Italiaanse Serie A eindigde in 1-1, waardoor ook AS Roma met een gelijkspel op zak naar deze return heeft toegewerkt.

Wanneer is AS Roma – Vitesse

DE Europe Conference League wedstrijd AS Roma – Vitesse in de achtste finales van dit nieuwe Europese voetbaltoernooi wordt op donderdag 17 maart in Rome gespeeld. Het duel in Stadio Olimpico begint om 21:00 uur. Volg al het voetbalnieuws rondom de Conference League. AS Roma en Vitesse Arnhem vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie