Momenteel jij en 103 anderen op onze sporttribune
Advertentie

AZ denkt aan Boukhari

AZ denkt aan Boukhari

AZ heeft belangstelling voor de 26-jarige Nourdin BoukhariDe Alkmaarse club moet het zes weken zonder middenvelder Stijn Schaars doen, die eind januari een enkeloperatie ondergaat. De club van Louis van Gaal zou Boukhari op die positie willen zien, volgens het Algemeen Dagblad.

De Marokkaanse international staat open voor een terugkeer naar Nederland nadat zijn periode bij het Franse FC Nantes niet geworden is wat hij had verwacht. Dat Nantes bereid is om mee te werken aan voortijdig afscheid werd duidelijk toen FC Twente eerder interesse toonde in Boukhari. Deze onderhandelingen liepen echter dood omdat beide clubs het niet eens konden worden over de transfersom. 

AZ heeft overigens de Georgiër Levan Zkitishvili, die enkele malen mee trainde, geen contact aangeboden. Zkitishvili kwam op aanbevelen van landgenoot Shota Arveladze naar Alkmaar maar liet geen buitengewone indruk achter. “Zkitishvili is een goede speler, maar hij niet beter dan de jongens die we bij AZ al gecontracteerd hebben,” aldus technisch directeur Marcel Brands op de clubsite van AZ.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie