Momenteel jij en 57 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Champions League kwartfinale: Bayern München – Villarreal

Champions League kwartfinale: Bayern München – Villarreal

Terwijl de meeste ogen dinsdagavond 12 april gericht zullen zijn op Real Madrid – Chelsea kiezen Nederlandse voetbalfans wellicht voor die andere kwartfinale: Bayern München – Villarreal. Daarin komt namelijk Arnaut Danjuma Groeneveld in actie. De Nederlandse spits maakte vorige week naam door in de heenwedstrijd de enige treffer te maken. Hierdoor staat Villarreal met 1-0 voor. Sporttribune blikt vooruit op de return: Bayern München – Villarreal.

Statistieken Bayern München – Villarreal

Het wordt de vierde onderlinge confrontatie ooit tussen beide teams. In de Head to Head statistieken zien we dat in de voorgaande drie wedstrijden Bayern twee keer de bovenliggende partij was. De enige keer dat Villarreal iets had in te brengen tegen de Duitse Rekordmeister was dan ook vorige week. Na 0-2 en 3-1 nederlagen in 2011 was er nu de allereerste overwinning van Villarreal op Bayern ooit. En dat allemaal dankzij onze landgenoot: Danjuma!

Arnaut Danjuma: “Champions League avonden zijn nergens mee te vergelijken”

De spits van de Spaanse La Liga formatie genoot zijn opleiding bij PSV, maar wist daar nooit in het eerste elftal te komen. Via een omweg is Danjuma nu alsnog bij de Europese top beland. En dat betekent dat de aanvaller ook op Champions League avonden in actie mag komen. Een droom voor de inmiddels 25-jarige goaltjesdief: “Champions League-avonden zijn nergens mee te vergelijken. We kunnen nog steeds zoveel beter zijn dan we vandaag hebben laten zien. Maar nogmaals, als je met 1-0 wint van Bayern en je nog kunt verbeteren, is dat positief. Unai is een tactisch meesterbrein. We hebben vertrouwen in hem en hij heeft vertrouwen in ons, dat gaat hand in hand en zorgt voor geweldige resultaten.”

Thomas Muller (Bayern München): “Onszelf herpakken voor return en keihard terugslaan”

Bij Bayern was de teleurstelling groot, maar aanvaller Thomas Muller heeft er vertrouwen in dat de scheve situatie in Beieren weer rechtgezet kan worden. “We nemen het 1-0-resultaat. We weten dat het veel erger had kunnen aflopen. Natuurlijk moeten we veel respect hebben voor onze tegenstanders. Maar nu moeten we onszelf weer herpakken voor de return en daarin keihard terugslaan.”

Wanneer is Bayern München – Villarreal

De kwartfinale return Bayern München – Villarreal in de UEFA Champions League wordt op dinsdag 12 april gespeeld in de Allianz Arena te München. Volg al het voetbalnieuws over de Champions League, Bayern München, Villarreal en natuurlijk Arnaut Danjuma vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie