Momenteel jij en 79 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds: voorspel de nieuwe wereldkampioen voetbal!

Beat the Odds: voorspel de nieuwe wereldkampioen voetbal!

Vandaag begint het WK voetbal in Qatar. Veel mensen zijn er nog niet echt mee bezig en dat betekent dat de bookmakers alles uit de kast trekken om je over te halen een voorspelling te plaatsen. Sporttribune.nl laat je in samenwerking met Voetbalgokken.nl zien waar jij het meeste kunt winnen met je voorspellingen tijdens dit nu al bijzondere WK voetbal! Beat the Odds en speel mee.

Beat the Odds: voorspel de eindwinnaar!

De beste manier om te scoren met het wedden op het WK Qatar 2022 is nu al een weddenschap te plaatsen wie de eindwinnaar wordt. Als het toernooi vordert, dalen de odds omdat het aantal kanshebbers ook steeds minder wordt.

Dus wil je maximaal scoren door de winnaar te voorspellen? Check dan nu de legale, Nederlandse voetbalbookmakers en plaats je voorspelling voor de nieuwe wereldkampioen voetbal!

Beste odds

Op Voetbalgokken.nl kan je dagelijks voorbeschouwingen lezen en de beste odds terugvinden voor de wedstrijden van die dag. Ook kan je in het matchcenter inzetten op de eindwinnaar. Zo zul je zien dat BetCity.nl een maximale quotering hanteert van 4,25 keer je inleg als je denkt dat Brazilië wereldkampioen wordt.

Eindwinst van Argentinië op het WK voetbal 2022 levert je daar maximaal x6,75 keer het speelbedrag op en Frankrijk staat bij BetCity op plek drie met een pre-tournament odd van x9,00. Oranje levert je bij deze bookmaker maximaal x14,00 keer je inleg op.

Bij Unibet.nl scoor je bijna overal dezelfde odds, maar als je daar inzet op winst voor het Nederlands elftal pak je een net iets hogere bookmakersbonus. De maximale odds liggen bij Unibet op 15,00 keer het stortingsbedrag dat je zet op Oranje als de nieuwe wereldkampioen voetbal.

Beat the odds: bonussen en promoties

Check ook de welkomst- en stortingsbonussen die alle wedkantoren hanteren bij dit WK voetbal. Jack’s Casino ontvang je bij een storting van € 20,- euro maar liefst vijf free bets van € 10,- euro die je kan gebruiken om wedstrijden op dit WK voetbal 2022 te voorspellen!

Meer odds en promoties bekijken? Ga naar Voetbalgokken.nl en scoor ook op dit WK voetbal! Beat the Odds en speel mee.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie