Momenteel jij en 75 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Beat the Odds bij AZ – Feyenoord

Beat the Odds bij AZ – Feyenoord

De Eredivisie topper AZ – Feyenoord trekt dit weekeinde de aandacht van veel voetbalsupporters. Ook bij de voetbalgokkers is het duel populair. Veel mensen kiezen daarbij nog het traditionele 1×2 spelsysteem, maar er zijn inmiddels veel meer mogelijkheden om een winnende weddenschap te plaatsen. In Beat the Odds ditmaal de match specials bij AZ – Feyenoord!

Wedden op AZ – Feyenoord

Het online Wedden op AZ – Feyenoord maakt het volgen van deze Eredivisie topper nog spannender. Uiteraard zitten er aan online gokken ook risico’s verbonden. Je kan je totale inlegbedrag verliezen.

Om je te helpen die risico’s zoveel mogelijk te verlagen en je winstkansen toch puntgaaf te houden hebben wij de Nederlandse, legale bookmakers afgespeurd naar mooie deals voor AZ Alkmaar – Feyenoord Rotterdam.

Winst voor AZ

Voetbalpunters die graag willen inzetten op winst voor AZ doen er goed aan om eens een blik te werpen op het spelen op de rust- en eindstanden. Bij bookmaker BetCity scoor je bijvoorbeeld gemakkelijk x3,00 je inleg als je speelt op een voorsprong van AZ bij het rustsignaal.

Staat AZ volgens jou bij de thee nog niet op voorsprong, maar winnen ze wel deze wedstrijd? Dan is spelen op winst AZ tweede helft maximaal x2,90 keer je inleg waard.

Beide odds zijn hoger dan de pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1×2 spelsysteem, waarbij je maximaal x2,70 keer je inleg ontvangt als je AZ als winnaar invult.

Winst voor Feyenoord

Ook bij een voorspelling dat Feyenoord wint, kan je leuke deals maken. Zo kan je bij het speltype correcte score 1-2 voor Feyenoord maximaal x14,00 het speelbedrag winnen.

Denk jij dat Feyenoord doordat het in de tweede helft minimaal één keer scoort, gaat winnen en dat AZ in het tweede bedrijf wel een doelpunt, maar niet wint? Dan kan je de Odds verslaan door te spelen op ‘Beide teams scoren in tweede helft’. Als dit een winnende voorspelling is, dan levert je dat maximaal x3,05 keer je inlegbedrag op!

Doelpuntenmakers bij AZ – Feyenoord

Bij AZ is Jesper Karlsson zonder meer de man in vorm als het gaat om doelpunten maken. Verwacht jij dat Karlsson ook tegen Feyenoord scoort? Beat the Odds dan door te spelen via het speltype doelpuntenmaker en kies voor Karlsson (AZ) om maximaal x7,50 keer je inleg te winnen als hij in deze topper scoort.

Bij Feyenoord komen de meeste doelpunten dit seizoen van Guus Til. Weet hij zijn seizoentotaal in de topper tegen AZ met minimaal één treffer te verhogen? Dan betalen de bookmakers maximaal x7,50 keer het wedbedrag uit aan voetbalgokkers die hier hun geld op hebben gezet.

Versla jij de odds en pak je de beste bookmakersdeals? Check voetbalgokken.nl voor reviews van alle Nederlandse sportsbooks. Vergelijk, zet in en Beat the Odds!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie