Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Bekerwedstrijd Ajax vs. PSV gaat gewoon door

Bekerwedstrijd Ajax vs. PSV gaat gewoon door

De bekerwedstrijd tussen Ajax en  PSV gaat woensdag gewoon door. Ondanks de hevige sneeuwval in Nederland wordt het duel in de kwartfinale van het bekertoernooi wel gespeeld. De wedstrijd NEC РVVV is wel afgelast. De overige twee wedstrijden in de kwartfinale gaan vooralsnog volgens planning door. Dinsdagavond begint het  cupduel Excelsior Rotterdam  РVitesse  Arnhem om 20.00 uur en speelt SC Heerenveen op datzelfde tijdstip in Friesland tegen Feyenoord.

In de Johan Cruijff Arena is vanwege het dichte dak geen sneeuwhinder. Het besluit om de wedstrijd tussen Ajax en PSV, die aanvankelijk gepland stond om 21.00 uur, een uur te vervroegen is genomen in overleg met de clubs en zendgemachtigde ESPN, zo legt de KNVB uit in een persbericht.

Erik ten Hag: “Echte bekerwedstrijd: alles of niets!”

In Amsterdam weten ze het zeker: Ajax gaat naar de halve finale. Maar niemand kan eromheen: er rommelt van alles in Amsterdam. Gaat dat de ploeg van trainer Erik ten Hag geen parten spelen? De oefenmeester zelf denk van niet: “Deze ploeg heeft karakter. Het wordt een echte bekerwedstrijd: alles of niets”, aldus de Amsterdamse hoofdcoach in een vooruitblik op de TOTO KNVB bekerwedstrijd tegen PSV.

Roger Schmidt: “Klaar voor opnieuw topper tegen Ajax”

PSV heeft nog wat recht te zetten na een slechts campagne in januari, waarin geen enkele topwedstrijd werd gewonnen. Enige lichtpuntje: het gelijke spel tegen Ajax in Amsterdam. “Die wedstrijd met Ajax heeft ons wel vertrouwen gegeven. Ja, we kunnen nog beter, daar ben ik 100 procent van overtuigd. We zijn klaar voor opnieuw een topwedstrijd tegen Ajax‚ÄĚ, zegt de coach van de Eindhovense ploeg in een reactie op de clubwebsite van PSV.

Bookmakers

Ajax is favoriet bij de online bookmakers. Er wordt veel gespeeld op deze wedstrijd, ook omdat er nog altijd geen publiek aanwezig mag zijn. Een gelijkspel wordt het minste waarschijnlijk geacht. Bij de TOTO betalen ze x4.45 keer je inzet uit als het op een verlenging aankomt in Amsterdam. De gemiddelde quotering voor een zege van PSV staat op x4.40 keer je inleg ook erg hoog ingeschaald. Een overwinning van Ajax staat op x1.59 keer het ingelegde wedbedrag bij deze voetbal wedstrijd. Check voetbalgokken.nl voor alle actuele odds!

De kwartfinale in de KNVB beker tussen AFC Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven begint woensdagavond 10 februari om 21:00 uur.

Speel nu bij BetCity en ontvang een ‚ā¨20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie