Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Europa League: Betis Sevilla – Manchester United

Europa League: Betis Sevilla – Manchester United

Manchester United staat na de 4-1 zege op Real Betis Sevilla in de heenwedstrijd al met één been in de volgende ronde. Toch zal de return nog gespeeld moeten worden om dat ticket definitief te kunnen bemachtigen. Sporttribune.nl blikt vooruit op het UEFA Europa League duel Betis Sevilla – Manchester United.

Statistieken Betis Sevilla – Manchester United

Vorige week had de ploeg van trainer Erik ten Hag geen kind aan de Spaanse La Liga formatie. Al na zes minuten wist de man in vorm bij United het net te vinden: Marcus Rashford maakte toen de 1-0. Betis was niet direct uit het veld geslagen, want Perez maakte na ruim een half uur voetballen de 1-1.

Na de rust had United geen mededogen meer met de Spaanse tegenstrever. Mede dankzij een uitstekend spelende Wout Weghorst liep het via goals van Anthony, Bruno Fernandes en Weghorst zelf uit naar 4-1. Hierdoor zit het in een zetel voor deze return in Sevilla.

Erik ten Hag: “Goed gepresteerd op Old Trafford, maar we hebben nog niets”

Vorige week won Manchester United met 4-1 van Real Betis en dus heeft de ploeg van trainer Erik ten Hag weinig te vrezen voor de return in Sevilla. De ex-trainer van Ajax juicht echter nog niet te vroeg. “We hebben mooie doelpunten gemaakt en goed gepresteerd op Old Trafford tegen Real Betis, maar we hebben nog niets. Donderdag spelen we weer tegen een sterke tegenstander”, zegt de trainer van de Nederlandse spelers: Wout Weghorst en Tyrell Malacia.

“In Sevilla een perfect team zien spelen”

De trainer van The Red Devils blikt nog niet vooruit naar de mogelijke tegenstander in de kwartfinale. “We moeten ons concentreren op ons proces. En we kijken daarbij niet naar wat anderen doen. We moeten ons spel verbeteren en elke speler moet verbeteren. Winnen is het belangrijkste, elke wedstrijd weer. Ook nu we al 4-1 voorstaan. We moeten ervoor zorgen dat we in Sevilla weer een team zien dat perfect speelt en een resultaat haalt”, zo besluit trainer Ten Hag.  

Wanneer is Real Betis – Manchester United

De wedstrijd Real Betis – Manchester United wordt op donderdag 16 maart gespeeld in het Estadio Benito Villamarín te Sevilla. Het eerste fluitsignaal klinkt om 18:45 uur. De scheidsrechter die avond is de Serviër Jovanovic.

Real Betis trainer Pellegrini mist donderdagavond de Fransman Fekir en de Italiaan Luiz Felipe vanwege blessureleed. Bij United kan coach Erik ten Hag niet beschikken over Donny van der Beek (knieklachten), Cristian Eriksen (enkelblessure) en de Argentijn Garnacho (voetblessure).

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie