Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

WK Qatar 2022: Brazilië – Zwitserland

WK Qatar 2022: Brazilië – Zwitserland

Op maandag 28 november spelen de Brazilianen tegen Zwitserland. Een vette kraker! Brazilië is één van de absolute topfavorieten om wereldkampioen te worden, terwijl Zwitserland zich in de afgelopen jaren heeft ontpopt als ‘reuzendoder’ Sporttribune.nl blikt vooruit op Brazilië – Zwitserland!

Statistieken Brazilië – Zwitserland

De Head 2 Head statistieken voor Brazilië – Zwitserland zijn duidelijk in het voordeel van Brazilië. Maar de laatste ontmoeting tussen beide landen leverde geen winnaar op. Tijdens het WK van 2018 in Rusland eindigde Brazilië – Zwitserland in 1-1.

Ook het duel daarvoor wisten de Brazilianen niet te winnen. Sterker nog in 2013 pakte Zwitserland de volle winst door dat oefenduel met 1-0 te winnen.

Recente uitslagen Brazilië

Brazilië is al lang niet meer verslagen door een landenteam. De laatste keer was dat de finale van de Copa America op 11 juli 2021 die de Brazilianen met 1-0 verloren van buurland Argentinië.

De Goddelijke Kanaries begonnen het WK tegen Servië. Die wedstrijd werd gewonnen met 2-0 door twee treffers van Tottenham Hotspur aanvaller Richarlison die hierdoor hoog op de topscoorderslijst staat en net als bijvoorbeeld Cody Gakpo al twee keer gescoord heeft.

Recente uitslagen Zwitserland

Zwitserland begon het WK met de wedstrijd tegen Kameroen. De ploeg van bondscoach Yakin zegevierde met 1-0 door een treffer van AS Monaco aanvaller Breel Embolo. De laatste oefenwedstrijd van Schweizer Nati ging verloren van Ghana met 2-0.

Wanneer is Brazilië – Zwitserland

Het WK duel Brazil – Zwitserland zal worden gespeeld op maandag 28 november 2022. Beide landen beginnen om 17:00 uur aan hun tweede groepsduel van het WK Qatar 2022.

Volg alles rondom de Goddelijke Kanaries en natuurlijk ook de mannen uit Zwitserland door dagelijks langs te komen op Sporttribune.nl. Want hier lees je elke dag nieuwe voorbeschouwingen op WK duels op het WK Qatar 2022.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie