Momenteel jij en 65 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Champions League: Villarreal – Juventus

Champions League: Villarreal – Juventus
Poll

Gaat Arnaut Danjuma ook tegen Juventus scoren?

25%
50%
25%

Terwijl in Londen titelverdediger Chelsea het opneemt tegen OSC Lille wordt er ook in Spanje geknokt voor een kwartfinale ticket in de UEFA Champions League. Villarreal neemt het op tegen Juventus. Beide ploegen komen uit in grote Europese competities, maar op voorhand lijkt toch Juventus de favoriet. Sporttribune blikt vooruit op Villarreal – Juventus in de Champions League knock-outfase.

Statistieken Villarreal – Juventus

Villarreal en Juventus speelden slechts één keer eerder tegen elkaar. Het betreft een oefenduel uit 2009. Toentertijd wist Villarreal met 1-4 van Juve te winnen, maar wat er destijds gebeurde, zegt natuurlijk weinig over de huidige krachtverhoudingen.

Kijkend naar recente resultaten zien we dat hier Villarreal ook de beste papieren lijkt te hebben. De Spanjaarden presteren de afgelopen weken beter dan Juventus. Ook in het afgelopen weekeinde deed Villarreal het beter dan de Oude Dame.

Arnaut Danjuma

Villarreal versloeg in La Liga Santander Granada met overtuigende cijfers: 1-4. Onze landgenoot Arnaut Danjuma was op schot: het maakte een hattrick, waardoor hij met veel zelfvertrouwen het veld op zal gaan als dinsdagavond Juventus de tegenstander is.

Juventus daarentegen heeft de laatste tijd moeite met winnen. Het begon eind januari met een 0-0 gelijkspel tegen AC Milan. Na twee zeges op Hellas Verona en Sassuolo morste Juve tegen Atalanta Bergamo opnieuw punten: 1-1.

Matthijs de Ligt

In de derby van Turijn tegen Torino leek onze landgenoot Matthijs de Ligt lange tijd matchwinner te worden. Zijn rake kopbal uit de 12e minuut werd na ruim een uur spelen echter ongedaan gemaakt doordat Torino speler Belotti de 1-1 liet aantekenen. Opnieuw puntverlies voor Juventus, maar wat wij graag onthouden, is de knappe goal van De Ligt!

Wanneer is Villarreal – Juventus

De Champions League achtste finale Villarreal CF – Juventus FC wordt op dinsdag 22 februari gespeeld. Het duel begint om 21:00 uur. Kan Arnaut Danjuma opnieuw schitteren of is De Ligt weer trefzeker voor Juventus? Volg al het voetbalnieuws over de Champions League, Villarreal CF en Juventus FC vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie