Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Conference League: PSV Eindhoven – FC Kopenhagen

Conference League: PSV Eindhoven – FC Kopenhagen

In de UEFA Conference League speelt PSV op donderdag 10 maart thuis tegen FC Kopenhagen. De Eindhovenaren wisten zich via de play-offs de plaatsen voor de achtste finales en gaan in het Philips Stadion proberen de basis te leggen voor een kwartfinale ticket. Sporttribune blikt vooruit op PSV Eindhoven – FC Kopenhagen.

Statistieken PSV Eindhoven – FC Kopenhagen

Beide elftallen troffen elkaar in 2009 ook al. Toen in het kader van de Europa League. In de groepsfase van dat toernooi wist PSV, dat gecoacht werd door Fred Rutten, dat seizoen thuis met 1-0 te winnen van FC Kopenhagen. De uitwedstrijd in Kopenhagen eindigde destijds in 1-1.

In 2018 speelde PSV 019 nog tegen hun leeftijdgenootjes van FC Kopenhagen. Toen in de basis onder meer Mo Ihattaran en de Belg Jorba Vertessen. Die laatste scoorde in dat duel de enige goal. PSV won toen met 1-0. De Belgische aanvaller is nu vaste klant in het eerste van PSV en heeft dus al tegen de ploeg uit Kopenhagen gespeeld, al waren dat toen wel de voetballers van 019.

Goede generale FC Kopenhagen

FC Kopenhagen wist afgelopen weekend in de nationale competitie van Denemarken met 3-0 te winnen van Randers FC. De ploeg die het in Europe Conference League ook zo goed deed, maar in de play-offs werd uitgeschakeld door Leicester City. FC kopenhagen beleefde dus een goede generale voor het heenduel tegen PSV.

Wanneer is PSV Eindhoven – FC Kopenhagen

De wedstrijd PSV – FC Kopenhagen wordt op donderdag 10 maart gespeeld en begint om 21:00 uur. Decor voor deze heenwedstrijd in het Philips Stadion te Eindhoven. Volg al het voetbalnieuws rondom de Conference League, FC Kopenhagen en PSV Eindhoven vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie