Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Halve finale Europa League: Eintracht Frankfurt – West Ham United

Halve finale Europa League: Eintracht Frankfurt – West Ham United

In de Europa League zijn ze inmiddels ook toe aan de returns van de halve finale. Net als in de Champions en Conference League worden deze week de finaleplaatsen verdeeld. Eén van de halve finales in de Europa League is het treffen Eintracht Frankfurt – West Ham United. De Duitse formatie staat na de heenwedstrijd met 2-1 voor. Sporttribune blikt vooruit op Eintracht – West Ham United.

Statistieken Eintracht Frankfurt – West Ham United

In het weekend tussen de heenwedstrijd en de aanstaande return op donderdag 5 mei speelden beide halve finalisten in de nationale competitie een uitwedstrijd. En dat ging voor zowel Eintracht Frankfurt als voor West Ham United niet geheel volgens plan. De Europa League wierp duidelijk al haar schaduw vooruit.

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

In de Duitse Bundesliga verloor Eintracht met 2-0 bij Bayer Leverkusen. Eintracht zat geen moment in de wedstrijd en stond al na achttien minuten op een 1-0 achterstand.

In de tweede helft bracht het de Nederlander Sam Lammers binnen de lijnen, maar zijn entree bracht geen soelaas. Leverkusen liep uit naar 2-0 via een goal van Patrick Schick in de 51e minuut. En daar bleef het ook bij. Hierdoor gaat Eintracht met een nederlaag op zak de return tegen West Ham United in.

West Ham United – Arsenal

In de Engelse Premier League speelde West Ham United thuis tegen topploeg Arsenal. De ploeg uit Londen deed haar bijnaam ‘The Gunners’ eer aan en schoot twee keer raak. Omdat West Ham daar slechts één goal tegenover wist te zetten, eindigde West Ham United – Arsenal in 1-2.

West Ham United staat nu zevende in de Premier League en zou zich aan het eind van het seizoen daarmee plaatsen voor de kwalificaties van de Conference League. De finale halen van de Europa League zou betekenen dat ook die weg naar Europees voetbal nog openligt.

Wanneer is Eintracht Frankfurt – West Ham United

De Europa League halve finale Eintracht Frankfurt – West Ham United wordt op donderdag 5 mei gespeeld in het Deutsche Bank Park te Frankfurt. Het duel begint om 21:00 uur. Volg al het nieuws rondom de Europa League en beide halve finalisten via Sporttribune.nl: het platform waar jij altijd op de eerste rij zit!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie