Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Eredivisie: Feyenoord – Cambuur

Eredivisie: Feyenoord – Cambuur

Feyenoord Rotterdam speelt in de 23e speelronde van de Nederlandse Eredivisie een thuiswedstrijd tegen Sc Cambuur uit Leeuwarden. Beide ploegen staan in het linkerrijtje. Feyenoord is de nummer drie, Cambuur de nummer negen. Sporttribune blikt vooruit op Feyenoord – Cambuur!

Statistieken Feyenoord – Cambuur

De voorgaande editie van Feyenoord – Cambuur werd gespeeld op 6 maart 2016. In dit Eredivisieduel waren Jens Toornstra, Dirk Kuyt en Eljero Elia namens Feyenoord trefzeker. Barto deed namens SC Cambuur nog een duit in het doelpuntenzakje waardoor de eindstand op 3-1 uitkwam.

Eerder dit seizoen maakten beide elftallen er in Leeuwarden een spektakelstuk van. Feyenoord won uiteindelijk met 2-3, maar het moest uit de Rotterdamse tenen komen.

Cambuur trainer Pascal Bosschaart: “Blijven knokken”

Op Cambuur TV blikt trainer Pascal Bosschaart vooruit de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip. Een lastige uitwedstrijd voor de Friese promovendus, die echter niet naar Rotterdam reist om afgeslacht te worden, zo vertelt Bosschaart. “We moeten met zijn allen blijven knokken en een goed systeem bedenken om Feyenoord pijn te doen. Ze hebben een goed elftal, maar ook zij hebben hun zwaktes en daar moeten we ons op focussen.”

Pascal Bosschaart: “Systeem bedenken om Feyenoord pijn te doen”

Feyenoord kijkt uit naar volle Kuip

In de persconferenties die de Rotterdamse trainer Arne Slot voorafgaand aan dit Eredivisie thuisduel gaf stond รฉรฉn ding centraal: eindelijk weer een vol stadion. Maar Slot sprak ook zijn bewondering uit voor SC Cambuur en trainer Henk de Jong: “Zij laten zien dat je ook als promovendus leuk voetbal kunt spelen en veel punten kan pakken. Cambuur heeft misschien wel de beste prestatie neergezet van alle ploegen in de Eredivisie. De laatste weken zijn de resultaten wat minder, maar het blijft een lastige ploeg om tegen te spelen omdat ze heel goed kunnen opbouwen. Hierdoor zit er veel rust in hun spel en dat is hun grote kracht.”

Arne Slot: “Resultaten SC Cambuur zijn nu wat minder, maar het blijft een lastige ploeg om tegen te spelen”

Wanneer is Feyenoord – Cambuur

De Eredivisiewedstrijd Feyenoord – Cambuur wordt op zondag 20 februari gespeeld in de Kuip. Het duel begint om 14:30 uur. Volg al het voetbalnieuws over de Eredivisie, SC Cambuur en Feyenoord Rotterdam vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een โ‚ฌ20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust ยฉ Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie