Momenteel jij en 73 anderen op onze sporttribune
Advertentie

FC Barcelona ziet mogelijke vervanger Lionel Messi in AC Milan aanvaller Rafael Leao

FC Barcelona ziet mogelijke vervanger Lionel Messi in AC Milan aanvaller Rafael Leao

FC Barcelona is naar verluidt in serieuze onderhandeling over de AC Milan aanvaller Rafael Leao. Hij zou moeten dienen als dé mogelijke vervanger van Lionel Messi. Barca zou onder de indruk zijn van Leao’s optredens in San Siro en zouden ze in de zomer een stap voor hem kunnen doen.

Barcelona weinig geld te besteden

Er wordt gesproken dat de Portugese aanvaller door AC Milan ongeveer rond het bedrag van € 40 miljoen wordt gewaardeerd. Maar het is onbekend of Barcelona met momenteel weinig geld te besteden überhaupt dat bedrag wel kan ophalen. De financiële situatie van Barça is namelijk erg wankel en er mag dan ook geen enkele euro meer uitgegeven worden. Tijdens de Spaanse supercup, waar FC Barcelona het opnam tegen Athletic Bilbao was dit vrij duidelijk te zien. Het altijd zo sterk en goed georganiseerde FC Barcelona liet een zwakke verdediging zien, waar op korte termijn versterking zeer wenselijk is.

Messi vertrekt zeer waarschijnlijk uit Camp Nou

FC Barcelona’s sterspeler Lionel Messi zal naar alle verwachting deze zomer definitief uit Camp Nou vertrekken. De Spaanse club is daarom begonnen met het zoeken naar goedkope alternatieven om hun sterspeler en iconische aanvoerder te vervangen.
Ook wordt gesproken over een zogenoemde ‘swap deal’, waarbij een aanbod wordt geboden waarbij ze Francisco Trincao inruilen voor zijn landgenoot.

AC Milan niet zomaar akkoord

Het valt nog te bezien of AC Milan het voorstel zal accepteren, maar de Serie A-ploeg is onvermurwbaar dat ze geen bod onder hun waardering zullen beschouwen.

Rafael Leao was dit seizoen één van de drijvende krachten achter de titelverdediging van AC Milan. De 21-jarige voetballer kwam in 2019 over naar het San Siro-team vanuit het Franse Lille en speelde sindsdien 54 keer in alle competities voor de club.

Tot op heden wist Rafael Leao dit seizoen met vijf goals en vijf assists uit 17 Serie A-wedstrijden een serieuze bijdrage te leveren en AC Milan naar de tweede plek in de competitie te helpen.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie