Momenteel jij en 87 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Europa League: FC Midtjylland – Feyenoord Rotterdam

UEFA Europa League: FC Midtjylland – Feyenoord Rotterdam

In speelronde drie van de UEFA Europa League wordt donderdag in Herming het duel FC Midtjylland – Feyenoord gespeeld. In de poule van Feyenoord is het reuze spannend, want alle ploegen staan na twee gespeelde ronden gelijk. Iedereen heeft drie punten gepakt. Dit duel kan de boel dus weer flink door de war schudden. We blikken op de Sporttribune vooruit FC Midtjylland – Feyenoord Rotterdam.

Statistieken FC Midtjylland – Feyenoord

Het aantal duels dat beide clubs tegen elkaar speelden zijn snel opgeteld. Dit zijn er namelijk nul. We richten ons in dit geval dan ook op de recente resultaten die beide elftallen in de nationale competities wisten neer te zetten.

FC Midtjylland speelde in de Deense competitie dit weekeinde thuis tegen Viborg FF en kwam voor eigen publike niet verder dan1-1. Deze puntendelling zorgt ervoor dat Midtjylland nu twee punten achter koploper Randers FC staat.

Feyenoord verspeelde ook twee punten. In Nijmegen kwamen de Rotterdammers tegen N.E.C. ook niet verder dan 1-1. Dit was onder meer te danken aan een sterk optreden van NEC-doelman Jasper Cilessen. Zelfs een uittrap in de blessuretijd die via een Feyenoorder in het NEC doel belandde kan dat niet verhinderen. Die goal werd namelijk afgekeurd wegens ‘hinderen doelman’. Door de 1-1 staat Feyenoord nu vierde in de Nederlandse Eredivisie. De achterstand op koploper AZ bedraagt drie punten. Bij winst op NEC had Feyenoord zowel Ajax als PSV kunnen passeren en naar plek twee kunnen klimmen. Maar als telt niet in de sport.

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Lazio was goede les, lijn Sturm Graz doortrekken”

“Midtjylland is een ploeg die in het algemeen vaak te zien is in Europa. Maar ik moet zeggen dat ik de Deense competitie niet echt volg. De zege op Lazio was natuurlijk indrukwekkend, maar een diepgaande analyse kan ik je niet geven. We zullen ons komende dagen uiteraard nog verdiepen in de tegenstander, maar ik richt mij vooral om mijn eigen spelers. Ik hoop dat onze wedstrijd tegen Lazio een goede les is geweest en dat we lijn doortrekken die we tegen Sturm Graz (6-0 winst, red.) hebben ingezet. Het moge duidelijk zijn dat de wedstrijd tegen N.E.C. niet goed genoeg was om tegen Midtjylland kans te maken, dus we weten echt dat het beter moet donderdag.”

Wanneer is FC Midtjylland – Feyenoord

De UEFA Europa League wedstrijd Midtjylland – Feyenoord wordt op donderdag 6 oktober gespeeld en begint om 21:00 uur. Volg al het nieuws over de Europa League wedstrijden, FC Midtjylland en natuurlijk ook over Feyenoord Rotterdam vanaf de eerste rij op jouw persoonlijke virtuele Sporttribune en mis niks van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie