Momenteel jij en 81 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Subtopper Eredivisie: FC Utrecht – Vitesse Arnhem

Subtopper Eredivisie: FC Utrecht – Vitesse Arnhem

In stadion de Galgenwaard te Utrecht zal komende zondag om 12:15 uur worden afgetrapt in de Eredivisie subtopper FC Utrecht – Vitesse Arnhem. Beide ploegen pakten vorige week hun eerste zege van het nieuwe seizoen en zullen die overwinning graag een vervolg willen geven door ook zondag weer te winnen. Sporttribune.nl blikt vooruit op FC Utrecht – Vitesse Arnhem.

Statistieken FC Utrecht – Vitesse Arnhem

De voorgaande onderlinge confrontaties in de Domstad leverden twintig zeges op voor thuisploeg, Vitesse won negen keer en de overige duels eindigden onbeslist.

Ook 2020 en 2021 kwam er geen winnaar bij FC Utrecht – Vitesse Arnhem. Vorig seizoen werd het in de reguliere competitie 1-1, maar was er in de play-offs een duidelijke overwinning voor Utrecht. Eindstand: 3-1 in het voordeel van de Domstedelingen.

FC Utrecht trainer Henk Fraser: “We willen en we moeten winnen van Vitesse”

Op de site van FC Utrecht blikt FC Utrecht trainer Henk Fraser vooruit op de confrontatie met directe concurrent Vitesse. Fraser won in 2017 de KNVB beker met Vitesse en kent de tegenstander dus als geen ander: “We staan niet waar we horen te staan. Daarom willen we en moeten we winnen.”

Vitesse trainer Thomas Letsch: “De afgelopen maanden waren niet gemakkelijk”

Vitesse kreeg afgelopen week goed nieuws, want er is een nieuwe eigenaar. En dat was hard nodig voor de Arnhemse formatie, die stuurloos leek en in geldnood verkeerde. Ook trainer Thomas Letsch volgde het proces en hoopt dat de nieuwe eigenaar ook rust brengt in de spelersgroep, waardoor er weer snel punten gepakt gaan worden. Te beginnen in Utrecht. “De afgelopen maanden waren niet gemakkelijk. Het is een belangrijke dag voor de club dat er nu aan alle onzekerheid een einde is gekomen.”

Wanneer is FC Utrecht – Vitesse Arnhem

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Vitesse wordt op zondag 11 september gespeeld in stadion Galgenwaard. De wedstrijd begint al om 12:15 uur en is daarmee de eerste competitiewedstrijd van die dag. Scheidrechter is Bas Nijhuis.

Volg al het voetbalnieuws over de Nederlandse Eredivisie, FC Utrecht en Vitesse vanaf de eerste stadionrij via Sporttribune.nl en kom alvast in de stemming voor de competitiewedstrijd in het Nederlandse betaalde voetbal!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust Β© Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie