Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

UEFA Europa League: Feyenoord – FC Midtjylland

UEFA Europa League: Feyenoord – FC Midtjylland

In de UEFA Europa League speelt Feyenoord een thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland. Kunnen de Rotterdammers drie punten pakken en daardoor hun koppositie verstevigen? Elke punt telt in deze ongelooflijke spannende poule. Sporttribune.nl blikt vooruit op Feyenoord – FC Midtjylland in de Rotterdamse Kuip!

Statistieken Feyenoord – FC Midtjylland

We beginnen met de resultaten die beide clubs afgelopen weekeinde in hun vaderlandse competitie wisten neer te zetten. Feyenoord deed in de Nederlandse Eredivisie goede zaken door directe concurrent FC Twente met 2-0 te verslaan en verstevigde daarmee haar vierde positie. Omdat de Top-3 ook won, stijgen de Rotterdammers niet op de ranglijst. FC Midtjylland speelde in de Deense competitie tegen Aarhus en won met 0-1.

Vorige week troffen beide clubs elkaar in Herning. Feyenoord had veel mazzel met het scoreverloop. Szymański opende in de 21e minuut de score nadat Feyenoord ternauwernood aan de buitenspelval was ontsnapt en op slag van rust kende de scheidsrechter van dienst de Rotterdammers een ‘goedkoop gegeven’ penalty toe. Kokcu pakte dat cadeau maar wat graag uit: 0-2. De hosanna stemming was na rust echter snel voorbij toen Midtjylland snel op 1-2 kwam. De Denen bleven doordrukken en scoorden vlak voor tijd de dik verdiende gelijkmaker: 2-2.

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Lange weg te gaan”

Feyenoord trainer Arne Slot blikt op de social media kanalen van Feyenoord vooruit op deze Europese thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland: “Gezien de krachtsverhoudingen van vorige week mogen we blij zijn met 2-2 daar. Midtjylland was de sterkere ploeg. We hebben nog een lange weg te gaan wat betreft zuiverheid aan de bal.”

Druk zetten

Slot vervolgt: “Bovendien kunnen wij de tegenstander in wedstrijden met deze weerstand nog niet de druk opleggen, zoals vorig jaar. Daar moeten we nu nog stappen in maken en de manier van druk zetten uitvoeren om de tegenstander onze wil op te leggen.”

Wanneer is Feyenoord – FC Midtjylland

De UEFA Europa League wedstrijd Feyenoord – FC Midtjylland wordt gespeeld op donderdag 13 oktober 2022 en begint om 18:45 uur in de Rotterdamse Kuip. Kan Arne Slot eindelijk de leiding pakken in de poule en de andere clubs op achterstand zetten door in Rotterdam drie punten te pakken tegen Midtjylland? Volg al het voetbalnieuws over de Europa League, Midtjylland en Feyenoord vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie