Momenteel jij en 71 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Conference League: Feyenoord – Partizan Belgrado

Conference League: Feyenoord – Partizan Belgrado

Feyenoord heeft het ticket voor de kwartfinales van de Europa Conference League al bijna in handen. Na de 2-5 uitoverwinning in Belgrado mag Feyenoord het komende donderdag in de eigen Kuip afmaken. Slagen de Rotterdammers erin zich te plaatsen voor de laatste acht? Sporttribune blikt vooruit op Feyenoord – Partizan Belgrado.

Statistieken Feyenoord – Partizan Belgrado

Feyenoord en Partizan maakten er vorige week een waar voetbalfeest van. De ene goal was nog mooier dan de andere en de ene treffer kwam nog meer uit de lucht vallen dan de andere. Kortom: veel goals, veel fouten en dus veel te genieten. Althans voor neutrale toeschouwers.

En uiteindelijk ook voor Feyenoord-fans. Bij Partizan zullen ze niet zo blij zijn, want er waren momenten waarop het er vorige week een stuk zonniger uitzag voor de ploeg uit Belgrado. Met de 2-5 tussenstand in gedachten zullen ze echter zonder al te veel verwachtingen naar Rotterdam afreizen.

Feyenoord in problemen in Eredivisie

Feyenoord won afgelopen zondagmiddag met moeite van hekkensluiter PEC Zwolle. De Zwollenaren kwamen vlak voor rust op 1-0 door Bram van Polen. Na de rust kon Feyenoord het tij nog keren. Eerst schoot Sinisterra raak, waarna Cyriel Dessers in de 77e minuut alsnog voor de voorsprong zorgde. Omdat er in het restant van de wedstrijd niet meer gescoord werd, pakte Feyenoord drie punten, maar gemakkelijk ging het niet. PEC Zwolle strijdt natuurlijk tegen degradatie, maar trainer Arne Slot (zelf ook Zwollenaar) had ongetwijfeld liever een wat rustigere middag gehad met het oog op de return in de Conference League tegen Partizan.

Partizan Belgrado speelt gelijk in eigen competitie

Waar Feyenoord nog net drie punten wist te pakken, lukte dat Partizan Belgrado niet. In de eigen competitie werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Napredak. Echt heel veel extra zelfvertrouwen zal die brilstand niet brengen richting het duel in Rotterdam.

Wanneer is Feyenoord – Partizan Belgrado

De Conference League wedstrijd Feyenoord – Partizan Belgrado in de achtste finales van dit Europese voetbaltoernooi is op donderdag 17 maart en begint om 21:00 uur. Volg al het voetbalnieuws rondom de Conference League, Partizan en Feyenoord Rotterdam vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie