Momenteel jij en 69 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Europa League topper: Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma

Europa League topper: Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma

In de UEFA Europa League groepsfase sluit Feyenoord af met een thuisduel tegen Lazio Roma. Alleen een overwinning helpt de Rotterdammers verder in dit Europese voetbaltoernooi. Lukt het Feyenoord om te overwinteren in de UEFA Europa League? Sporttribune blikt vooruit op Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma.

Statistieken Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma

Feyenoord kwam afgelopen weekend niet in actie om zich zodoende optimaal voor te bereiden op de clash met Lazio Roma. Terwijl de Rotterdammers genoten van een vrij weekeinde nam Lazio het in Rome op tegen Salernitana. Om krachten te sparen voor de wedstrijd tegen Feyenoord werden enkele basisspelers gespaard. Het kwam de Romeinen duur te staan. Salernitana won met 1-3.

In de vorige groepswedstrijd wist Lazio met 2-1 te winnen van FC Midtjylland. Feyenoord was op weg een punt te pakken tegen Sturm Graz, maar in de blessuretijd viel de bal alsnog achter doelman Justin Bijlow. Eindstand 1-0 voor Sturm Graz.

Arne Slot: “We hebben zeker nog een kans”

Feyenoord trainer Arne Slot weet dat het nu een lastige opgave gaat worden om door te gaan in het Europa League toernooi, maar zelfs totale Europese uitschakeling is nog mogelijk. Kortom: er is alles om voor de strijden. Slot: “We hebben zeker nog een kans, maar we hadden het onszelf een stuk makkelijker kunnen maken door in Graz een punt of meer te pakken.”

Stappen maken

Na de heenwedstrijd in Rome concludeerde de trainer van de Rotterdammers dat Feyenoord nog ver van het niveau van Lazio af is. Inmiddels is zijn vrijwel totaal nieuw ingekochte ploeg beter ingespeeld en hoopt Slot dat ze de benodigde stappen gemaakt hebben. “We merkten in Rome dat er nog stappen gemaakt moesten worden. We hebben inmiddels laten zien dat we een hoog niveau kunnen halen, maar ook dat we soms nog niet thuis geven. Tegen Lazio zullen we allemaal op onze top moeten presteren en dan is er veel mogelijk.”

Wanneer is Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma

De wedstrijd Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma wordt op donderdag 3 november 2022 gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Beide ploegen trappen om 18:45 uur af voor dit allesbeslissende groepsduel in Groep F.

Volg al het nieuws over de UEFA Europa League Feyenoord en Lazio vanaf de eerste rij via je eigen online nieuwskanaal Sporttribune.nl en lees elke dag nieuwe berichten over topvoetbal en andere topsport evenementen!

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie