Momenteel jij en 63 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Eredivisie: Go Ahead Eagles – Feyenoord Rotterdam

Eredivisie: Go Ahead Eagles – Feyenoord Rotterdam

In de vijfde speelronde van het Nederlandse Eredivisie ontvangt Go Ahead Eagles komende zaterdag Feyenoord Rotterdam. Beide clubs speelden in de vorige Eredivisiewedstrijd thuis. Go Ahead verloor met 0-1 van Sparta, terwijl Feyenoord in de eigen Kuip met 4-0 van FC Emmen won. Sporttribune.nl blikt vooruit op Go Ahead Eagles – Feyenoord Rotterdam.

Statistieken Go Ahead Eagles – Feyenoord Rotterdam

De vorige keer dat beide elftallen elkaar in Deventer troffen, zat het seizoen er bijna op. In de voorlaatste speelronde was Go Ahead eigenlijk al met de gedachten bij de zomerstop en ging het in Rotterdam alleen maar over de Conference League finale tegen AS Roma.

Het leverde een weinig boeiend schouwspel op, dat uiteindelijk met 0-1 door Feyenoord naar zich toe werd getrokken. Bryan Linssen werd dankzij zijn goal in de 71e minuut dus de matchwinner in de Adelaarshorst.

Feyenoord versterkt zich met Ezequiel Bullaude

Ezequiel Bullaude maakt de overstap van de Argentijnse club Godoy Cruz en tekent in De Kuip een contract dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt. “Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen,’ aldus een trotse Bullaude.

“Aanpassen aan het leven hier”

‘Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben, zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend.”

Wanneer is Go Ahead Eagles – Feyenoord

De Eredivisiewedstrijd Go Ahead – Feyenoord wordt op zaterdag 3 september gespeeld. Het duel in de Adelaarshorst begint om 20:00 uur. Scheidsrechter van dienst is Jeroen Manschot.

Volg al het voetbalnieuws over de Eredivisie, Go Ahead en Feyenoord vanaf de eerste rij via Sporttribune.nl en zit altijd op een VIP plaats voor het laatste nieuws.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie