Momenteel jij en 83 anderen op onze sporttribune
Advertentie

Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven in tweede speelronde Eredivisie

Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven in tweede speelronde Eredivisie

PSV speelt zaterdag in Deventer haar twee competitieduel van het nieuwe Eredivisieseizoen. De wedstrijd volgt enkele dagen na de zwaarbevochten zege tegen AS Monaco en enkele dagen voor de Champions League play-off heenwedstrijd tegen Rangers FC. Sporttribune.nl blikt vooruit op Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven.

Statistieken GO Ahead Eagles – PSV Eindhoven

Vorig jaar kwamen beide ploegen elkaar ook tegen in de Eredivisie. Toen had PSV het in de Hanzestad lastig tegen Go Ahead. Er werd met 1-2 gewonnen, maar daar was dan ook alles mee gezegd.

De wedstrijd van dit seizoen volgt na een thriller tegen AS Monaco waarin PSV tot diep in de verlenging moest strijden voor de overwinning. Dat lukte uiteindelijk dankzij een kopgoal van Luuk de Jong. Een treffer waarmee PSV in één klap de transfersom voor de spits terugverdiende!

Ruud van Nistelrooij: “Ik dacht nou, spannende wedstrijd”

PSV trainer Ruud van Nistelrooij heeft de wedstrijd tegen AS Monaco teruggekeken. “Wat ik toen dacht? Ik dacht: ‘nou, spannende wedstrijd.’ Je ziet wel wat andere dingen dan langs de lijn. Je hebt van die beelden van bovenaf, dan kun je eens rustig alles terugkijken en dingen stilzetten. Dan zie je zeker andere dingen.”

Van Nistelrooij: “Ik denk alleen aan Go Ahead Eagles”

“Ik vind het nu wat moeilijker om terug te kijken op de start, want er zit maar één ding in mijn hoofd. Rangers? Nee, Go Ahead Eagles. Er zit echt niks anders in mij dan de wedstrijd van morgen. Nee, dat is ook niet moeilijk. Morgen is een mega belangrijke pot. Het is een lastige uitwedstrijd, dat besef is er wel. Er zit best veel druk op, want Go Ahead is net zo belangrijk als Rangers FC. We zullen echt top moeten zijn”, aldus Van Nistelrooij tegenover de PSV TV..

Wanneer is Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

De Eredivisie wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven is op zaterdag 13 augustus en begint om 18:45 uur in de Adelaarshorst. Daar zal traditioneel een Adelaar worden losgelaten als startsein voor dit duel.

Volg al het voetbalnieuws rondom de Eredivisie, Go Ahead Eagles en PSV vanaf de eerste rij op de Sporttribune die je dagelijks op de hoogte houdt van het Nederlandse voetbalnieuws.

Speel nu bij BetCity en ontvang een €20,- free bet! * Bonusvoorwaarden van toepassing. 18+

Relevante nieuwsberichten

speel bewust © Sporttribune.nl 2005 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

Cookies

Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken enkel eenvoudige cookies voor de beste gebruikerservaring.

Meer informatie